Zakelijk Brabant
Image default
Vakantie

Maak een prachtige rondreis door Bali, Java of Sri Lanka

Houdt u van reizen en gaat u graag naar Azië? Bezoekt u hier graag de mooiste plaatsen en bent u dol op de cultuur? Dan moet u zeker eens een rondreis maken door Bali, Java en/of Sri Lanka, eventueel met kinderen. Deze eilanden zijn namelijk een prachtige plaats om uw vakantie met het hele gezin door te brengen. Een rondreis plannen en organiseren kan echter wel een hele klus zijn. Maak het uzelf daarom gemakkelijk en ga op reis met Original Asia. Deze reisorganisatie zorgt ervoor dat het u tijdens uw reis aan niets ontbreekt. Maak bijvoorbeeld een luxe privé rondreis van achttien dagen, waarin u al het moois van Centraal-Java, Oost-Java en Bali ziet. Dit is een onvergetelijk mooie reis in een rustig tempo. U geniet optimaal van luxe, boutique hotels, strand en natuur.

Laat u volledig ontzorgen en ontdek al het moois van Zuidoost-Azië

Een rondreis door Bali, Java of Sri Lanka is een hele beleving, zowel met als zonder kinderen. Original Asia zorgt er echter voor dat alles tot in de puntjes is verzorgd en u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Het enige wat u hoeft te doen is te genieten van al het moois dat u op uw reis tegenkomt. U kunt bijvoorbeeld uw rondreis door Sri Lanka combineren met een strandvakantie op de Malediven; een reis die zeker ook bij kinderen goed in de smaak valt. De reis wordt op maat gemaakt, zodat hij volledig aan uw wensen voldoet. Het is een echte aanrader voor de zomer- of meivakantie!

Ontdek alle mogelijkheden voor uw droomreis

Wilt u graag een rondreis door Java en Bali maken? Of heeft Sri Lanka of een andere locatie uw voorkeur? Bekijk online alle reizen die Original Asia aanbiedt en er zit zeker een passende reis voor u tussen. Neem ook gerust contact op met de medewerkers, want zij vertellen u maar al te graag meer over de mogelijkheden. Zet vandaag dus de eerste stap naar uw droomreis!