Zakelijk Brabant
Image default
Vakantie

Een autovakantie zonder bagageproblemen

Als je op autovakantie gaat wil je natuurlijk geen problemen hebben. Logisch, want vakantie is een moment om echt te genieten en je nergens zorgen over te maken. Maar toch kunnen er problemen optreden, soms zelfs al voordat je op weg bent. Bagageproblemen komen namelijk vaker voor dan je denkt, helaas. Je denkt dat alles in de auto past, en toch kom je er halverwege achter dat het je echt niet gaat lukken. Gelukkig zijn daar ook oplossingen voor.

Huur een dak- of trekhaakkoffer

Eén van de makkelijkste oplossingen is het huren van een dak- of trekhaakkoffer. Bij Optimaal Reiscomfort kun je deze goedkoop huren, afhankelijk van het type dat je nodig hebt. Je betaalt altijd een starttarief, en hoe langer je de koffer huurt, hoe goedkoper het wordt. Zo kan het maar zo zijn dat je maar €1,60 per dag betaalt.

Wil je een dakkoffer huren, dan heb je ook dakdragers nodig. De kans is echter groot dat je deze niet standaard op je auto hebt zitten. Ook deze kunnen gewoon gehuurd worden, zodat je zorgeloos op vakantie kunt gaan. De montage van de dakdragers en dakkoffer gebeurt bij een autobedrijf waar Optimaal Reiscomfort een samenwerking mee heeft. Huur je een trekhaakkoffer, dan wordt deze op afspraak bij je thuis geplaatst. Er zijn twee types trekhaakkoffers te huur, eentje waarbij ook een fietsendrager geplaatst kan worden geschikt voor één fiets, en een standaard trekhaakkoffer.

Fietsendragers

Ook voor het huren van een fietsendrager voor je autovakantie zit je hier goed. Er zijn verschillende fietsendragers te huur, eventueel in combinatie met een trekhaakkoffer of dakkoffer. Bij de fietsendragers kun je er daarnaast voor kiezen of je de fietsen op het dak wilt vervoeren, of aan de achterkant van de auto. Wanneer je een dakkoffer hebt, kunnen de fietsen uiteraard niet op het dak gezet worden.

Voor meer info :