Zakelijk Brabant
Image default
Cadeau

Een origineel verjaardagsfeestje organiseren

Wil jij graag een origineel verjaardagsfeestje organiseren voor kinderen tot 12 jaar? Denk dan eens aan een discofeest! Niet in een echte discotheek natuurlijk, maar bij Flappiekids in de regio Tilburg.

Van alle gemakken voorzien

Wanneer je een kinderdisco bij Flappiekids organiseert kun je er vanuit gaan dat er aan alles wordt gedacht. Niet alleen wordt de ruimte omgetoverd tot discotheek met discoverlichting, een DJ en een podium, maar daarnaast kan er ook een sing-a-long georganiseerd worden en zijn er echt werkende microfoons die gebruikt mogen worden voor een leuk karaokefeest.

Extra bij te boeken

Tussen het dansen, feesten en zingen door kunnen er verschillende spelletjes verzorgd worden. Daarnaast wordt er ook voor ranja gezorgd. Wil je nou graag nog wat anders laten serveren, dan kun je dit extra bijboeken door midden van het boekingsformulier. Hierbij kun je denken aan een blikje frisdrank, een zakje chips of snoep, een plak cake of patat met een snack. De chips, snoep en cake kunnen ook gecombineerd worden. Daarnaast is er ook nog een discosnackpakket die geboekt kan worden. Hierin zit chips, spekjes, kaas en worst.

Geen zin in disco?

Hebben de kinderen nou niet zoveel zin in een discofeestje of zie je dat zelf niet zitten? Dan kun je bij Flappiekids ook nog terecht voor andere feestjes. Zo zijn er twee escape rooms te vinden waar de kinderen samen moeten werken en raadsels op moet lossen om vrij te komen. Ook zijn er verschillende workshops mogelijk. Hierbij kan gedacht worden aan schilderen met glow in the dark verf, graffiti kinderfeest, kaarsen maken of het pimpen van spiegels, fotolijstjes of een lamp.

En zijn het nou echte meiden? Dan kun je bij Flappiekids ook terecht voor een workshop catwalk & make-up. Hierbij worden de meiden mooi opgemaakt en mogen ze de mooiste kleren uitzoeken, om vervolgens over de catwalk te lopen.

Voor meer info :