Zakelijk Brabant
Image default
Telefonie

iPhone batterij vervangen Breda

iPhone batterij vervangen Breda

Wil je je iPhone batterij laten vervangen in Breda en wil je dit bij jou thuis voor de deur laten doen? Kijk dan eens op de website van de Telefoonreparatiebus. Als je net een nieuwe iPhone hebt dan kan je langer dan 1 dag doen met je batterij. Zelfs als je erg veel gebruik maakt van je iPhone. Bij elke update die je uitvoert zal je batterij minder lang meegaan en op een gegeven moment zal je je iPhone batterij willen laten vervangen. Meestal kan je er wel ongeveer 2 jaar mee voorruit en soms zelfs 3 tot 5 jaar. Het ligt er natuurlijk aan hoe intensief jij je iPhone gebruikt en of je wel de juiste oplaadkabels gebruikt. Want als je de hele goedkope kabel van een action of kruidvat gebruikt dan kan je er vanuit gaan dat die wel degelijk invloed gaat hebben op iPhone batterij en oplaadconnector. Dus wil je je iPhone batterij in Breda op locatie laten vervangen? De Telefoonreparatiebus is jouw oplossing

Hoe vraag ik een iPhone batterij reparatie in Breda aan

Als je op onze website terecht bent gekomen voor een nieuwe iPhone batterij reparatie in de omgeving Breda dan klik je op jou model iPhone en zie je direct de kosten. Je kan dan gelijk je reparatie aanmelden en al je gegevens invullen. Stel je wilt je iphone reparatie op een andere plaats laten uitvoeren dan kan je dit aangeven bij ”opmerkingen”. We komen nagenoeg overal namelijk. Als wij je aanvraag binnen hebben checken we wanneer we bij je in de buurt zijn en mailen we je met een mogelijke afspraak. Dit is soms dezelfde dag en anders de volgende dag al. Als de monteur eenmaal bij je voor staat zal hij je iPhone batterij vervangen in onze mobiele reparatiebus en heb je deze met een klein half uurtje weer terug. Na de reparatie sturen we je een tikkie voor de betaling en zodra jij je iPhone heb nagekeken en betaald hebt gaan we er weer vandoor naar de volgende klant.

 

Wat vinden klanten in Breda van de Telefoonreparatiebus

We hebben op onze FaceBook pagina en op onze Google pagina een hele hoop reviews staan van allemaal echte klanten. Je kunt op FaceBook en Google namelijk geen fake reviews schrijven. Als je een goede indruk wilt krijgen van onze service en betrouwbaarheid dan is het leuk deze eens te lezen. Wij willen onze klanten graag helpen waar we kunnen waar een nette en transparante reparatieprijs in de regio Breda. Heb je vragen dan kan je altijd bij ons terecht.

Voor meer info : https://www.telefoonreparatiebus.nl/iphone-reparatie-breda