Zakelijk Brabant
Image default
Banen en opleidingen

Meer succes behalen met professionele loopbaancoaching

Steeds meer mensen kunnen professionele loopbaancoaching gebruiken. Dit omdat het aantal mensen die hun functie ontgroeid zijn blijven groeien. Tegenwoordig besteden we meer aandacht aan welke baan goed bij iemand past, dat is natuurlijk een goed iets. Wel is het zo dat het zorgt voor meer onrust doordat mensen zich meer bewust worden dat een baan niet goed bij hun past. Het is ook best wel een opgave om te bedenken wat goed bij je past. Daarom is het een goed idee om professionele loopbaancoaching in te schakelen. Het is niet goed om door te gaan met een functie die bij je past. Samen gaan we reflecteren en evalueren of je nog wel op de juiste plek zit. We zullen ervoor zorgen dat je uiteindelijk erachter komt wat goed bij je past. 

Tijdens de coaching

Hetgeen wat bij professionele loopbaancoaching centraal staat is persoonlijke aandacht. Die geven we jou dan ook tijdens een sessie. Iedereen is anders en heeft andere voorkeuren en wensen. Deze veranderen natuurlijk ook in de loop der tijd. Hier houden we dan ook rekening mee bij het realiseren. Het is belangrijk om terug te kijken naar je loopbaan. Wanneer je dat niet doet kan je je niet goed verder ontwikkelen. Het is belangrijk dat je je gelukkig blijft voelen bij je functie. Daarom kijken tijdens de professionele loopbaancoaching naar wat jou gelukkig maakt op het werk. We gaan kijken naar welke stappen er gezet moeten worden en wat realistisch is in jouw situatie. 

Aan het werk

Wanneer je denkt dat het tijd is om professionele loopbaancoaching in te schakelen kan je contact opnemen. Neem contact op via ons mailadres of pleeg een telefoontje. Samen zullen we gaan kijken wat professionele loopbaancoaching voor jou kan betekenen door middel van een kennismakingsgesprek.