Zakelijk Brabant
Image default
Banen en opleidingen

Vacatures in de duurzame economie

Ben jij opzoek naar een nieuwe baan en wil je jouw steentje bijdragen aan een rol in de duurzame economie? Dan ben je bij Ceres Green aan het juiste adres. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in recruitment sustainability, en alles op het gebied van vacatures groen. Ze hebben de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd, met klanten die gefocust zijn op duurzaamheid en het stimuleren van een groene planeet. De opdrachtgevers werken in de branche van de bouw, natuur en milieu, industrie, overheid, semi-overheid en agri en food. Ceres Green streeft naar een balans tussen de mens en het milieu, om zo samen te werken aan een betere toekomst.

Duurzaam werk vinden via Ceres Green

De vacatures zijn gemakkelijk en snel te vinden op de website. Dit online platform biedt vacatures aan voor veel verschillende niveaus: voor elke fase van je loopbaan vind je een aansluitende vacature. Dit is kan op Bachelor of Masters niveau zijn, maar ook op een directiepositie of een andere functie. Ook worden er fulltime en parttime banen aangeboden. Aangezien de balans tussen mens en milieu tegenwoordig erg uit evenwicht is, probeert Ceres Green te investeren in een betere toekomst door middel van duurzame banen in verschillende branches. Op die manier wilt het bedrijf namelijk de overheid, maar ook het bedrijfsleven verduurzamen om zo mensen te helpen bij het vinden van een leuke, prettige maar ook duurzame baan

Focus op de mens en milieu

Ceres Green is de tussenschakel tussen werkgevers en werknemers, om zo een goede match te vinden en de twee partijen te verbinden met het oog op duurzaamheid. Sustainability is een term die je steeds meer en meer hoort. Het lijkt ook daarentegen een positieve trend te worden. Iedereen wordt zich steeds meer bewust van de gevolgen voor onze planeet en toekomst van de onbalans tussen de mens en milieu. Daarom probeert Ceres Green deze balans terug te brengen, om zo een duurzame economie en overheid te bevorderen. Persoonlijk contact, een goede open werkwijze tussen het bedrijf en de werknemer en een sterk netwerk zijn de beste kenmerken van Ceres Green.

Jouw steentje bijdragen aan een groene planeet

Door alle goede technologie van tegenwoordig, is Ceres Green snel maar vakkundig in staat om een match te vinden tussen de werknemer en de werkgever. De kandidaten van de vacatures kiezen bewust zelf voor een duurzame toekomst, en willen graag hun steentje bijdragen aan een groene planeet. Waar extra op gelet wordt bij de selectie, is de match tussen de werknemer en de cultuur van de organisatie. Het is belangrijk dat de normen en waarden van de kandidaat passen bij de omgeving op het werk, en de mission & vision van het bedrijf. Vanuit het perspectief van de werkgever wordt er gekeken of de kandidaat de beste is voor de vacature.

Meer informatie op de website van Ceres Green

Het blijft op deze manier voor beide partijen leuk maar vooral nuttig om op deze manier een match te vinden via het online platform. Voor elke vacature worden er naar specifieke kenmerken gekeken: de persoonlijkheid van de kandidaat, kwaliteiten, vaardigheden en competenties. Op basis hiervan wordt een gesprek ingepland samen met de werkgever om zo te kijken of er een match is tussen beide partijen.