Zakelijk Brabant
Image default
Rechten

Krijg Letselschade hulp in Nijmegen !

Uw letselschade melden in Nijmegen

Zoekt u een letselschade jurist in Nijmegen voor het verhalen van uw letselschade? Bij Schallenberg Letselschade helpen wij u snel en deskundig. Onze letselschade specialisten hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade bij de meest voorkomende situaties zoals:

  • Verkeersongeluk
  • Bedrijfsongeval
  • Val of stootschade door slecht wegdek
  • Dierenaanval, denk aan een hondenbeet

Voor een gratis letselschade advies, vragen of het verhalen van uw letselschade kunt u direct met ons kantoornummer bellen 053-8900945 of uw plant online een afspraak in via ons digitaal agenda. Uiteraard kunnen we de afspraak online plannen volledig veilig en coronaproof.

Krijg gratis juridische hulp bij letselschade

Wanneer u contact met ons opneemt bieden wij altijd in beginsel kosteloos juridisch hulp. Hierbij zullen we uw zaak en situatie goed beoordelen om te kijken of u wel recht heeft op schadevergoeding. Ook wijzen wij u op de mogelijke risico’s en natuurlijk welke eventuele kosten voor u rekening komen. Echter zodra wij constateren dat uw letsel weldegelijk in aanmerking komt voor letselschade vergoeding, dan kunt u ervan zeker zijn dat u niets hoeft te betalen. Immers, de kosten voor het inschakelen van een letselschade jurist valt onder letselschade kosten en deze worden verhaald op de veroorzaker van de schade dan wel de verantwoordelijke. Hierbij streven we altijd naar 100% kostenvergoeding!

Andere voordelen zijn dat u bij ons profiteert van persoonlijk contact met een ervaren en deskundig letselschadejurist die u altijd bijstaat. De schadevergoeding die u krijgt wordt altijd rechtstreeks aan u voldaan zonder tussenkomst van een derde partij. Tot slot zijn wij bereikbaar ook ná 17.00 uur. Wij begrijpen heel goed dat u overdag mogelijk te druk bent en daarom zijn we ook buiten reguliere openingstijden bereikbaar telefonisch, per mail en via whatsapp.

Begeleiding bij Schallenberg Letselschade

Bij letselschade in Nijmegen denkt u wellicht dat u alleen de kosten van het ongeval vergoed krijgt, maar dat niet zo. Er wordt ook gekeken naar neveneffecten van de schade, bijvoorbeeld het mislopen van inkomen door arbeidsongeschiktheid. Kunt u uw huishouden niet zelf doen door het ongeval of heeft u verzorging nodig? Ook die kosten vallen onder letselschade. Hieronder een lijst met meer soorten kosten die van toepassing kunnen zijn bij een ongeluk.

  • Medische kosten zoals een behandeling in het ziekenhuis
  • Kosten voor het inschakelen van huishoudelijke hulp;
  • Het eigen risico van je zorgverzekering;
  • Vergoeding van reiskosten (taxikosten, brandstofkosten, openbaar vervoerskosten);
  • Kosten voor oppas of opvang voor bijvoorbeeld uw kinderen;
  • Kosten voor onderhoud aan uw eigen woning.

Direct letselschade jurist in Nijmegen inschakelen

Bij het behandelen van uw ongeval of letselschade direct en adequaat. Wij praten rechtstreeks met u en zullen u gedurende de hele zaak begeleiden en bijstaan daar waar nodig. In het geval van procederen kunnen wij beroep doen op een letselschade advocaat zodat u zelf niet onnodig moeite hoef te steken in het vinden van de juiste partner. Maak gebruik van onze Letselschade Quickscan om direct achter te komen of u in aanmerking komt voor vergoeding!

https://schallenberg-letselschade.nl/