Zakelijk Brabant
Image default
Electronica en Computers

Opties voor witgoed voor mensen met een beperkt budget

Altijd op het verkeerde moment gaat de wasmachine kapot. Erg vervelend! Wellicht dat de financiële reserves niet toereikend zijn om een nieuwe wasmachine aan te schaffen. Overweeg dan de optie om een tweedehands wasmachine te kopen.

Tweedehands wasmachine kopen

Bij ons kunt u terecht voor gebruikte wasmachines. Wij hebben gerenommeerde merken in ons assortiment, en wij staan voor wat wij verkopen. Dit gaat tot zover dat wij tot zes maanden garantie geven op een bij ons gekochte tweedehands wasmachine. Wij kunnen tot zover gaan met garanderen omdat wij de wasmachine volledig nazien, proef laten draaien, en schoonmaken. Wasmachine tweedehands is in feite zo goed als nieuw, maar met een tweedehands prijs. Als er iets goed te vergelijken is online, dan zijn het de prijzen. Kijk en vergelijk met anderen en tel uit uw winst. En mocht u goedkoper zien, bedenk dan; wij zijn de beste, goedkoper gaat vaak ten koste van bezorgen garanties en kwaliteit. Voor mensen met een smalle beurs hebben wij een prima wasmachine tweedehands die nog een lange tijd meegaat.

Onze merken tweedehands wasmachines

In principe richten wij ons op de A-merken. Miele, Bosch, Siemens en AEG zijn enkele voorbeelden van de toppers die wij over het algemeen op voorraad hebben. Voor mensen met een echt zeer beperkt budget hebben wij ook wel eens een B-merk staan voor minder dan 200,= euro. Let wel als u die wasmachine ziet die u graag wil hebben, ongeacht of het een A- of B-merk is. bijtijds kopen zonder afwachten is belangrijk, want bij ons geldt op is op.

Bezorgen

Wij bezorgen gratis en binnen 24 uur door nagenoeg heel Nederland. Een enkele uitzondering voor het gratis bezorgen zijn de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen. Eventueel tillen wij de wasmachine naar boven naar de tweede verdieping, wij plaatsten het en sluiten het aan. Wij gaan niet eerder weg voordat uw wasmachine tweedehands klaar voor gebruik op de goede plaats staat bovenop onze garantie dat u voor lange tijd een goede wasmachine hebt. Dit alles voor zo’n lage prijs vindt u nergens anders.

Bezoeken

Mocht u kampen met een krappe beurs, een tweedehands wasmachine kopen wel wat lijken maar u heeft niet veel met online, wij hebben een showroom die u kunt bezoeken. Als u ons bezoekt in Rijssen (nabij Hengelo en Almelo) dan ziet u de outlet. Omdat wij gekozen hebben voor outlet i.p.v. een fysieke winkel kunnen wij de kosten drukken en de prijzen laag houden wat in uw voordeel is. De showroom van WGS witgoed is aan de Handelsweg 9 en is op woensdag van 10:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur open. Aldaar ziet u onze toppers, de gerenommeerde merken zoals Miele, Bosch en AEG wasmachines naast onze B-merken, tegen een scherpe prijs. Ook in de showroom is het advies, als u de tweedehands wasmachine ziet die u wil hebben, beslis direct, want op is op.

https://wgswitgoed.nl