Zakelijk Brabant
Image default
Financieel

Duurzaam beleggen is de toekomst

Wilt u graag maatschappelijk verantwoord ondernemen en uw geld goed investeren? Dan bent u zeker geïnteresseerd in duurzaam beleggen. Door te investeren in duurzame thema’s, draagt u immers bij aan een beter milieu en bescherming van natuur. Daar hebben we uiteindelijk allemaal baat bij. Door duurzaam te beleggen, investeert u in een groene en gezonde toekomst. Bij Optimix Vermogensbeheer kunnen ze u hier alles over vertellen. Dit bedrijf is al sinds 1983 actief in de wereld van beleggen. De ervaren medewerkers leggen u dan ook graag haarfijn alles uit over efficiënt beheer van uw vermogen. Met meer dan veertig experts in dienst is er altijd iemand die voor u klaarstaat.

De garantie van groen investeren

Bij Optimix Vermogensbeheer wordt u zeer goed begeleid bij duurzaam beleggen. Voor dit soort beleggingen is Optimix Vermogensbeheer een samenwerking aangegaan met Sustainalytics, een bedrijf dat is gespecialiseerd in duurzaam beleggen. Het bedrijf is opgericht door Triodos Bank, MeesPierson, PGGM en is een van de leidende bedrijven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Binnen Optimix Duurzaam investeert u alleen in ondernemingen met een zeer hoge score op het gebied van Environmental, Social en Governance. Zo weet u zeker dat u groen investeert en bijdraagt aan een gezonde toekomst voor mens, dier, plant en planeet.

Vraag de experts gerust om meer informatie over duurzaam beleggen

Binnen Optimix Duurzaam is er gekozen om enkel te beleggen in thema’s en bedrijven die een duidelijk positieve impact hebben op het gebied van duurzaamheid. U belegt uw geld dus met een gerust hart in een doel dat bijdraagt aan een beter milieu. Wanneer u hier meer over wilt weten, kunt u gerust contact opnemen met de experts van dit bedrijf. Zij vertellen u dan meer over de mogelijkheden en zetten graag met u de eerste stap naar een groene toekomst.