Zakelijk Brabant
Image default
Bedrijven

Wat kunt u allemaal met een achteruitrijcamera?

Met een achteruitrijcamera kunt u heel veel. U kunt er gebruik van maken bij het inparkeren, dat weet iedereen. Maar een achteruitrijcamera kan ook erg handig zijn bij anderen manoeuvres. Manoeuvres als: inhalen en invoegen. Bij een aantal voertuigen heb je achter je erg weinig zicht. Dan is een achteruitrijcamera een onmisbaar item. En de camera’s zijn altijd te installeren. Zo kunt u ervoor kiezen om een achteruitrijcamera draadloos te installeren. Deze camera zijn tegenwoordig relatief gunstig geprijsd.

Een achteruitrijcamera zorgt direct voor meer comfort tijdens het rijden en voor een rustiger gevoel bij het uitvoeren van de manoeuvres. Maar een camera heeft nog veel meer voordelen. Mensen die rijden met achteruitrijcamera’s hebben namelijk veel meer efficiëntie én minder schade. Het geld dat u uitgeeft aan een achteruitrijcamera kunt u dus op ten duur terugverdienen, omdat u minder geld uitgeeft aan reparaties die u oploopt door zonder achteruitrijcamera te rijden. De camera betaalt zichzelf dus op ten duur terug.

Vanzwitserland heeft robuuste camera’s in het aanbod. Deze camera’s zijn van de hoogste kwaliteit want deze zijn gefabriceerd volgens de hoogste standaarden in de industrie. U kunt uit verschillende lenzen kiezen. Deze variëren van kijkbreedte. De hoeken van deze lenzen beginnen bij 69 graden en lopen op tot 180 graden. Dat is dus een geheel rechte kijkhoek!

Wanneer u een achteruitrijcamera heeft gemonteerd op uw camper, auto of bestelbus, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele schade die de camera kan oplopen. De camera’s van vanzwitserland zijn namelijk heel erg robuust. Deze camera’s kunnen wel tegen een stootje. Zo zijn de lenzen van bijzonder hard glas gemaakt, waardoor deze krasbestendig zijn. Daarbij zijn de camera’s in staat om stof buiten de behuizing te houden en ze zijn in staat om water tegen te houden. Deze camera’s kunnen dus goed tegen water en dat is een onmisbare eigenschap in Nederland!

Voor meer info :