Zakelijk Brabant
Image default
Aanbiedingen

Muggen bestrijden in huis

 

 

Muggen bestrijden in huis is een van de beste dingen die je kunt doen als je last hebt van muggen in huis. Muggen zijn erg vervelend om te hebben. Dit kan denk ik iedereen wel beamen. Als een mug je ook nog eens prikt dan ben je al helemaal klaar, een muggenbult jeukt extreem erg en dit kan je vakantie aardig verpesten. Gelukkig hebben we voor jou hier enkele tips om de muggen te bestrijden in huis, lees dus verder om er achter te komen hoe je nu van die insecten af kan komen.

Gebruik een Muggenlamp

Een erg goede tip is om een muggenlamp te kopen. Een muggenlamp is een lamp die er voor zorgt dat de mug op het licht af komt. Als de mug te dicht bij de lamp komt dan krijgt hij een schok en gaat hij dood. Dit is dus een uitstekende manier om van de muggen af te komen, het is tenslotte extreem snel en het is ook nog eens makkelijk in gebruik. Een goed merk op dit moment is Cyclone, deze lamp heeft veel meer voordelen dan de andere lampen op de markt. Zoek maar eens een beetje rond op internet, er is echt een hoop over deze lamp te vinden. Ook kun je zo de verhalen en ervaringen van anderen lezen, dit kan je helpen om een keuze te maken.

Ga slim om met geur

Wat je ook nog kan doen is middeltjes kopen die werken door middel van geur. Een mug is een beestje wat op je af komt door geur. Als je er dus voor kiest om bijvoorbeeld citronella te kopen dan kun je de muggen wegjagen door middel van een citrus geur. De mug die houdt hier niet van en hierdoor wordt je dus ook niet gestoken. Je kunt ook zelf actie ondernemen om minder erg te ruiken. Zo kun je voor het slapen gaan douchen, hierdoor ruik je minder naar zweet en de kans op muggen zal hierdoor afnemen. Ook is het belangrijk dat je niet te veel parfum op doet. Dit is namelijk zoet en dit trekt muggen aan.

Muggenoverlast in tuin

Dan zijn er nog enkele tips voor in de tuin, deze kun je volgen als je op die plek veel muggen hebt. Het eerste wat je moet doen is afval opruimen. De mug die komt hier op af en dit is dan ook niet goed. Gooi dit dus weg en houdt de tuin een beetje netjes. Ook kun je de lampen in de tuin dempen. Hierdoor komt de mug niet meer op de felle lamp af en de hoeveelheid muggen inde tuin zal hierdoor minder worden. Volg deze anti muggen tips dus als je er van af wilt komen. Het is niet zo lastig als je denkt, als je deze tips volgt dan is het probleem echt zo opgelost.