Zakelijk Brabant
Image default
Bedrijven

Verhuurd huis verkopen

Huis verkopen met huurders erin

Iedereen die een huis in bezit heeft voor de verhuur is zich ervan bewust: koop breekt geen huur.
Huurders genieten in Nederland huurbescherming hierdoor is niet mogelijk om zomaar de lopende huurovereenkomsten te ontbinden om de woning vervolgens te kunnen verkopen. Heeft u een woning in de verhuur die u graag wilt verkopen dan biedt Sons Real Estate uitkomst. Wij bieden de mogelijkheid om uw woning in de huidige staat met de zittende huurders erin direct te verkopen.

Na de verkoop kunnen huurders gewoon in de woning blijven wonen u kunt nu gemakkelijk een bod aanvraag via onze website
Wij nemen uw aanvragen direct in behandeling, u ontvangt van ons kosteloos een bod op uw verhuurde woning. We brengen een bod uit op basis van de maandelijkse huurinkomsten en de staat van de woning. Doordat wij financieren uit eigen middelen kan de verkoop direct in gang gezet worden. Alle kosten voor de verkoop nemen wij voor onze rekening inclusief de notariskosten.

Achterstallig onderhoud

Als er sprake is van achterstallig onderhoud of de verhuurde woning verkeerd in algehele slechte staat is dat geen enkel probleem. 
Voor de verkoop van alles type verhuurde woningen kunt u bij ons een bod aanvragen ongeacht de staat van onderhoud, of het nu een compleet studentenpand of een appartement betreft. Wij brengen ten allen tijde kosteloos een vrijblijvend bod uit. Als we overeenstemming bereiken over de verkoop kan de overdracht al op korte termijn plaatsvinden. De verkoop van uw woning in verhuurde staat was niet eerder zo eenvoudig.

 

 

 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-verhuurde-woning-verkopen/