Zakelijk Brabant
Image default
Bedrijven

Paktafels – praktisch en gezond

Goed meubilair brengt het beste in jouw werknemers naar boven. Paktafels zijn daar een goed voorbeeld van. Een inpaktafel of transporttafel is in de eerste plaats een tafel. Alleen de accessoires die je aan de tafel kunt bevestigen, maken er paktafels van. Dit functionele meubelstuk voorkomt slijtage van zenuwen en rug. Bovendien zorgen zij ervoor dat het werk sneller en met minder fouten verloopt. Hieronder vindt je de belangrijkste kenmerken en voordelen die dit accessoire jouw bedrijf kan bieden!

 

Belangrijkste voordelen van een verpakkingstafel

Jouw werknemers zullen onmiddellijk alles vinden wat ze nodig hebben voor verpakking en verzending. Zij kunnen sneller en efficiënter werken, vooral bij grotere opdrachten, en minder fouten maken. Een manuele hoogteverstelling zorgt voor ergonomisch werken en voorkomt rugpijn. Paktafels zijn zelfs ruimtebesparend, omdat je pakketten en andere voorwerpen netjes op één plaats kunt opbergen.

 

Hoe en waar verpakkingstabellen te gebruiken

Inpaktafels zijn er om in te pakken, en daarom zijn ze bijzonder geschikt voor bedrijven die regelmatig iets in te pakken hebben of zelfs voor een eigen verzendafdeling. Tegelijkertijd kunnen paktafels uitstekend met elkaar worden gecombineerd. Zo kunt je van één enkele tafel een productielijn maken waaraan meerdere mensen kunnen werken. De perfecte aanvulling hierop zijn de praktische verpakkingsmachines. Heb je op dit moment niets in te pakken? Dan kunt je de inpaktafels gebruiken voor andere activiteiten die veel accessoires vereisen.

 

Waar moet je op letten bij het kiezen van paktafels

Twee centrale vragen moeten worden beantwoord om de juiste verpakkingstafel te kiezen: Hoeveel ruimte hebt je nodig? Welke accessoires of uitbreidingen zijn nodig? Je vindt paktafels in verschillende afmetingen en als basiselement of met uitbreidingen zoals een legplank en een lade. Je kunt jouw tafel ook perfect aanpassen aan jouw behoeften en jouw omgeving met de juiste accessoires. De juiste rekkensystemen maken de uitrusting van jouw verzendingsafdeling compleet.

 

Welke accessoires zijn bijzonder belangrijk

Planken voor verpakkingen, gereedschap en kantoorbenodigdheden zijn bijzonder belangrijk voor een perfecte organisatie. Kartonnen planken kunnen worden gebruikt om verschillende soorten karton op een ordelijke manier op te bergen met behulp van verdelers. De geperforeerde achterpanelen zijn geschikt voor het ophangen van gereedschap zoals plakbandautomaten. De laden en verschuifbare ladeblokken zijn geschikt om onder het tafelblad op te bergen. Je moet de hoogte-instelling ook niet opgeven. Een ontspannen en gezonde rug is immers een belangrijke voorwaarde voor gemotiveerde werknemers. Bovendien is het mogelijk de tafel aan te vullen met lampen, verlengstukken voor stopcontacten, tussenschotten, snijrekken in verschillende uitvoeringen en afmetingen voor papier en film.

 

Bron: Eslogic.com