Zakelijk Brabant
Image default
Auto’s en Motoren

Om een auto te importeren uit de USA is expertise vereist

Auto import uit Amerika gaat altijd gepaard met vaste kosten zoals invoerrechten, transportkosten, btw, de BMP-afhandeling en uiteraard de aankoopprijs. U wilt zich bij het importeren van een auto uit de USA niet druk te maken om de kosten en het papierwerk. De experts van Marlog Car Handling bieden uitkomst. Bij dit bedrijf legt men zich toe op de wereldwijde in- en export van auto’s, motoren, oldtimers en boten. Door zowel zakelijke als particuliere klanten te bedienen kunnen zij de vele jaren ervaring die zij reeds in het vak hebben opgedaan zo breed mogelijk toepassen. Zoek niet verder; u heeft uw betrouwbare partner voor import en export van bijzondere voertuigen gevonden!

Laat de professionals uw auto import verzorgen

Marlog Car Handling zorgt ervoor dat uw auto import vanuit Amerika volledig ontzorgd wordt. Door het volledige aankoopproces van u over te nemen; vanaf de koop van de auto tot de uiteindelijke bezorging bij u thuis. Auto’s die u bestelt via Marlog Car Handling worden altijd geleverd in perfecte staat. Zij hebben de kennis, de ervaring en de connecties in pacht om uw leveringen razendsnel te regelen. Wachten op uw nieuwe auto is verleden tijd! Marlog Car Handling wendt het uitgebreide netwerk aan dat zij in de 20 jaar van hun bestaan hebben opgebouwd. Deze stelt hen in staat om voor u relatief eenvoudig een auto uit de USA te importeren. U schakelt hen in voor een uiterst scherp tarief. Zij nemen u direct het regelwerk uit handen. Beter nog – dankzij hun spoedig handelen bent u vaak zelfs voordeliger uit!

Neem direct contact op met dit bedrijf

Als u een auto import vanuit Amerika wilt laten komen, belt u dan allereerst naar Marlog Car Handling. De experts van dit bedrijf nemen dan direct de klus van u over. Zo wordt het importeren van een auto uit de USA wel heel gemakkelijk! Als u interesse heeft in de diensten van Marlog Car Handling, vraagt u dan een vrijblijvende offerte aan door de klantenservice van dit bedrijf te bellen. Zij staan te allen tijde voor u klaar!

https://www.marlog-car-handling.eu/