Zakelijk Brabant
Aanbiedingen

Wat zijn webinars?

Bij een webinar kan publiek online jouw seminar volgen. Webinar is een samenvoeging van de woorden ‘web’ en ‘seminar’. Het grote voordeel van een Webinar is dat iedereen, online en overal jouw webinar kunnen volgen. Je volgers horen, soms zien ze je ook, tijdens de presentatie waarbij er ook vaak een mogelijkheid tot vragen stellen is via de chat. Anders kunnen kijkers ook vragen stellen aan degene die de webinar geeft. Dit kan door middel van bijvoorbeeld polls. Gebruikers kunnen ook na de live webinar de webinar terugkijken.

 

Je kan zelf een webinar, bijvoorbeeld thuis, organiseren of op locatie. Misschien weet je al hoe het werkt maar heb je net nog wat meer hulp nodig, dan is het mogelijk om diverse trainingen en bedrijven vinden die helpen. Zo biedt YourWebinar misschien wel een uitkomst voor jou! Zij bieden diverse pakketten aan waar uit kunt kiezen.

 

Webinars worden meestal gebruikt door het management voor het personeel maar ook zeker bloggers/blogs doen het, bijvoorbeeld Frankwatching hebben webinars waarbij ze geïnteresseerden een uurtje bijpraten over de meest uiteenlopende onderwerpen op het gebied van marketing en communicatie. Het grootste verschil bij een webinar en webcast en een seminar is dat bij een webcast en seminar er ook fysiek publiek aanwezig is.

 

Webinars kunnen over diverse onderwerpen gaan, meestal gaat het om een training of presentatie namens een bedrijf aan het personeel of geïnteresseerden. Een marketing training voor werkgevers kun je aan denken maar ook aan bijles voor studenten.


Wil jij graag een webinar organiseren alleen weet je (nog) niet helemaal hoe dat werkt en hoe het moet? Bij www.yourwebinar.nl helpen ze je graag op het juiste pad met de juiste tools en tips!

 

Voor meer info :