Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijke dienstverlening

WBSO-advies brengt technologische innovaties

WBSO-advies staat voor inzicht in de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk. TechForce is al jarenlang een gewaardeerd en betrouwbaar subsidieadviesbureau waar u advies kunt inwinnen over de WBSO-regeling voor financiering van uw innovatieve projecten. U kunt namelijk een fiscale regeling krijgen om vernieuwende ontwikkelingen op gebied van technologische innovaties mogelijk te maken. De markt is voortdurend in ontwikkeling en met de juiste financiering kunt u met innovatieve ideeën voor uw bedrijfsvoering een heuse impact maken. In Nederland komt elke ondernemer die onderzoek wil doen naar de haalbaarheid van ontwikkelingen, in aanmerking voor WBSO-subsidie. Als u werkelijk verschil wilt maken, dan is het inwinnen van WBSO-adviezen een eerste positieve stap in de goede richting.

Voordelen van WBSO-advies

Er zitten veel voordelen aan het inwinnen van juist WBSO-advies. Doordat u in gesprek gaat over wat een WBSO-regeling voor u kan betekenen, zult u precies weten wat hiermee mogelijk wordt. U ontvangt naast adviezen tevens ondersteuning gedurende het hele project, waardoor u hier zelf nauwelijks nog omkijken naar hebt. U weet precies hoeveel financiële subsidie kan worden toegezegd en hoe dit effectief kan worden ingezet voor het in de markt brengen van uw innovatieve projecten. Een snellere afronding zal hierdoor gerealiseerd worden, waardoor de kosten voor de financiering een stuk lager zullen uitvallen. Tevens zijn er daadwerkelijke succesvolle resultaten te behalen, wat zorgt voor een stabiele toestroom aan winst en financiële vrijheid. Win WBSO-advies in, zodat alles optimaal geregeld kan worden.

Advies WBSO voor ondernemers

De WBSO-regeling is in het leven geroepen om innovatieve ondernemers de mogelijkheid te bieden om hun ontwikkelingsprojecten te financieren. U kunt technologieën of andere processen ontwikkelen of onderzoeken om voor een WBSO-subsidie in aanmerking te komen. De activiteiten dienen hierbij wel vernieuwend te zijn en dienen om enige knelpunten van ontwikkelingen binnen het bedrijf op te lossen. TechForce kan u precies vertellen of en voor hoeveel geld uw bedrijf in aanmerking komt voor de WBSO-regeling. WBSO-adviezen kunnen u zo op weg helpen en bovendien kan TechForce u bijstaan gedurende de volledige projectuitvoering.