Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voorkom brandoverslag en schakel deze specialist in voor een deskundig advies

Iedereen wilt natuurlijk brand voorkomen. Helaas is dit niet altijd mogelijk om dit te af te weren. Wat u wel kunt vermijden is brandoverslag binnen uw gebouw. Brandoverslag is wanneer een ontstane brand zich onbeperkt kan uitbreiden naar een andere ruimte via de buitenlucht en nog meer schade aan een gebouw kan een gebouw aan kan richten. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Dit kan wanneer uw gebouw is onderverdeeld in brandcompartimenten. Deze compartimenten moeten wel voldoen aan de zogenaamde WBDBO-eis. De brand mag zich niet uitbreiden naar andere compartimenten van uw gebouw via de buitenlucht.

Schakel deze ervaren specialist in voor een goede berekening

Door het inschakelen van een ervaren specialist op het gebied van brandoverslag weet u snel of uw gebouw voldoet aan de WBDBO-eis. RBG is een specialist op het gebied van brandveiligheid van bedrijfspanden en helpt u graag bij het voldoen aan de eisen. Dit bedrijf kan u helpen door het uitvoeren van een brandoverslag berekening. Met deze berekening wordt beoordeeld of er brandwerende voorzieningen nodig zijn of dat de afstand tussen gevel- of dakopeningen volstaan. Voldoen uw huidige situatie niet een de eisen? Dan kunnen zij u ook deskundig adviseren over mogelijke vervolgstappen om ervoor te zorgen dat brandoverslag voorkomen wordt. Ook kan deze specialist bekijken of er sprake kan zijn van branddoorslag binnen uw bedrijf. Branddoorslag is de uitbreiding van een brand van de ene naar de andere ruimte via scheidingsconstructies binnen uw gebouw.

Zorg voor een brandveilig gebouw

RBG is een specialist op het gebied van brandveiligheid. Dit bedrijf is een onafhankelijke adviseur met meer dan 50 jaar ervaring. Doordat zij onafhankelijk zijn, kunnen ze met u mee denken over de beste oplossing op het gebied van brandoverslag en de brandveiligheid van uw bedrijfspand. Ook wanneer u een pand aan het bouwen bent, kunt u bij deze specialist terecht voor deskundig advies en voor berekeningen en controles. Zo weet u zeker dat uw gebouw voldoet aan de eisen en dat u een brandveilig gebouw heeft.

https://rbg-bv.nl/