Zakelijk Brabant
Zakelijke dienstverlening

Tips om uw administratie bij te houden

Bedrijvenadministratie

Zowel in bedrijven als bij de particulier moet er administratie gedaan worden. bij bedrijven is dit vaak wat meer dan bij de particulier. Maar in beide gevallen moeten onder andere de belastingen netjes betaald en bijgehouden worden. de administratie kun je uit handen geven aan een gespecialiseerd bedrijf hierin of je houdt deze zelf netjes bij.

Financiën digitaal ordenen

Administratie is eigenlijk het brede begrip voor al het kantoorwerk wat er gedaan moet worden. Vroeger hield dit vooral in de financiële verantwoordelijkheden dit werd toen nog vooral verrichten door middel van kasboeken. Tegenwoordig gebeurd net als veel ander werk ook dit digitaal. In dit digitale bestand ook wel geautomatiseerde databasewerk genoemd, wordt hier alles in bijgehouden. Denk hierbij aan onder andere uitbetalingen van salaris, registratie van vrije dagen en personeelszaken als we het over bedrijven hebben. Bij de particulier kan dit gaan over de inkomsten, belastingen en huurbetalingen.

 

Houdt je je administratie goed op orde dan weet je vaak hoe je er financieel met alles voor staat. Ook kun je dan sneller conclusies sluiten met bijvoorbeeld het gebied van belastingen. Heb je het op orde dan kan je zelf ook al snel zien of je juist geld van de belasting terug krijgt of dat je juist belasting bij moet gaan betalen.

Voor meer info : http://www.oostrawevers.nl/