Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijke dienstverlening

Goed beschermd op hoogte werken middels valbeveiliging

Wanneer u regelmatig een timmerman, ramenwasser of andere expert op hoogte laat werken bij uw woning of bedrijfspand, wilt u dat dit goed beschermd gebeurt. Er zijn namelijk veel risico’s verbonden aan werken op hoogte. Met name in de winter en herfst wanneer er veel neerslag valt, is het risico op vallen en uitglijden groot. Om dit risico te voorkomen of beperken, laat u het best valbeveiliging op het dak of aan de gevel van uw woning of bedrijfspand installeren. Hiervoor bent u bij SkySafe aan het juiste adres.

Wat is valbeveiliging?

Valbeveiliging is heel simpel gezegd alle maatregelen die voorkomen dat iemand van een (grote) hoogte naar beneden valt. Valbeveiliging kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd door SkySafe. U heeft de keuze uit zowel permanente als tijdelijk valbeveiliging. De keuze voor één van deze twee is afhankelijk van hoe vaak er iemand op uw dak werkt. Daarnaast is er nog de keuze tussen horizontale, verticale en mobiele valbeveiliging. De specialisten van SkySafe adviseren u graag over de beste oplossing in uw situatie. Waar u ook voor kiest; een veilige werkomgeving op hoogte is verzekerd.

Valbeveiliging van A tot Z geregeld

Wanneer u de specialisten van SkySafe inschakelt voor het realiseren van valbeveiliging, wordt dit van A tot Z geregeld. Allereerst voorzien ze u van advies over veilig werken op hoogte. Hierna leveren en installeren ze de door u gekozen valbeveiliging op uw pand. Daarnaast verzorgen ze de jaarlijkse inspectie van uw permanente beveiliging en voeren ze periodiek onderhoud uit. Door al deze zaken is een veilige werkomgeving op hoogte zeker gegarandeerd.

Schakel de specialisten in voor een vakkundige installatie

Heeft u interesse in valbeveiliging voor uw woning of bedrijfspand? Raadpleeg dan de website van SkySafe voor meer informatie en neem bij interesse contact met de specialisten op. Zij voorzien uw pand graag van uitstekende beveiliging voor een risicoloze werkomgeving!