Zakelijk Brabant
Image default
Dienstverlening

Afvalcontaineropties

Een afvalcontainer is eenvoudig een container voor het tijdelijk opslaan van afval en is typisch geconstrueerd uit kunststof of metaal. Sommige gemeenschappelijke voorwaarden die worden gebruikt om afvalcontainers te beschrijven, zijn vuilnisbak, vuilnisbinde en afvalcontainer. De woorden tas en doos zijn veel vaker voor in British English-gebruik; Beide termen kunnen van toepassing zijn op de container zelf, of naar het vasthoudgebied erin. In een woonwijk is een afvalcontainer een eenvoudige doos in de vorm van een doos met een deksel. In een commercieel gebied kan er een speciale afvalbak zijn, die een grote plastic container is die talloze tassen, dozen of liners bevat.

  

In het huis is de meest voorkomende afvalcontainer de voetpedaalbak, die vaak cirkelvormig is met vier hoeken en een bovenrand. Het voetpedaal wordt in de gang buiten de voordeur geplaatst, naast de voordeur. Pedaalbakken op scholen kunnen allerlei soorten afval bevatten: papier, potloden, boeken en lunchzakken. Andere soorten afvalbakken die vrij gebruikelijk zijn zijn keukenafvalbakken, die alle wegwerpplaten, gebruiksvoorwerpen en snijplanken in de keuken kunnen bevatten;

 

Een handig type afvalcontainer dat vaak wordt gebruikt, is de uitrolcontainer. Een uitrolcontainer, ook bekend als een afvalcontainer, is gewoon een grote container, meestal gemaakt van karton of vinyl, dat de grote transportband die afval op een bouwplaats verzamelt. Roll-off-containers kunnen in verschillende maten komen, afhankelijk van de hoeveelheid afval die van het ene gebied van een bouwplaats moet worden verwijderd. Zo hebben de grootste beschikbare roll-off-containers een vermogen om meer dan drie ton afval te houden.

De meeste constructie- en sloopsites vereisen grotere uitrollencontainers.

 

Een ander gemeenschappelijk type openbare afvalcontainer, soms wordt gebruikt om vuilnis te verzamelen, is de openbare afvalcontainer. Een openbare afvalcontainer is vergelijkbaar met een afvalcontainer, behalve dat het een vergunning vereist om op bepaalde locaties (zoals stortplaatsen) te worden geplaatst. Vergunningen zijn vereist voor het dumpen van industrieel afval, evenals voor de tijdelijke opslag van persoonlijke afval. Zowel commerciële als residentiële afvalcontainers zijn wettelijk verplicht om bepaalde informatie te bevatten, zoals de datum waarop de container is uitgegeven (soms genoemd een indestatievergunning), het adres van het bedrijf dat de vergunning vasthoudt, en een lijst met materialen die in te houden is

 

Sommige afvalcontainers zijn permanent aan de grond bevestigd. Deze permanent bijgevoegde afvalcontainers worden vaak aan de voorladingsdumpsters genoemd. Deze afvalcontainers zitten aan de voorkant van een bouwplaats, wachtend om te worden gevuld met afval. Deze afvalcontainers zijn erg handig, omdat ze gemakkelijk grote hoeveelheden afval kunnen dragen zonder dat iemand de man of vrouw de voorladingsdumpster moet hebben.

 

Het maakt niet uit welke afvalcontainer of dumpster u kiest, zorg ervoor dat u te maken hebt met een bedrijf dat recycleert. Dit is belangrijk, omdat alle plastic afvalproducten moeten worden gerecycled voordat ze worden gedumpt of verkocht. Zorg er ook voor dat u te maken hebt met een bedrijf dat recycleert en gebruikt biologisch afbreekbare afvalcontainers of afvalcontainers.

Klik hier voor de verhuur van afvalcontainers voor uw bedrijf