Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een deurdranger is dé oplossing voor deuren die altijd open staan

Heeft u last van tocht in uw bedrijfspand of woning doordat de deuren altijd open blijven staan? Of zoekt u een oplossing tegen het geluid van dichtslaande deuren? Met een deurdranger van dormakaba heeft u nooit meer last van deze problemen. Een deurdranger wordt aan de bovenkant van uw deur geplaatst, waardoor deze automatisch sluit. Dit zorgt ook voor extra veiligheid, omdat niet zomaar iedereen achter u aan binnen kan dringen. De deurdranger werkt geluidloos en zorgt ervoor dat uw pand op temperatuur blijft. Hierdoor bespaart u tevens op de energiekosten. Dormakaba, dé specialist in deursystemen, helpt u met vinden van een gepaste oplossing voor uw deur.

Voor elk type deur heeft dit bedrijf een geschikte deurdranger

Heeft u lichte of zware deuren in uw pand? En opent de deur naar binnen of naar buiten? Bij dormakaba vindt u een deurdranger die geschikt is voor elke type deur. Ook het design van het sluitsysteem is aan te passen aan de stijl van uw pand. Hierdoor valt de deurdranger niet op en blijft uw pand een mooi geheel. Doordat dit bedrijf veel ervaring heeft met het bieden van geschikte oplossingen voor uw deur, kunnen zij u optimaal adviseren over een geschikte deurdranger. Zij kunnen u ook helpen bij het onderhoud van uw deur, zodat deze altijd goed opent en sluit. Bovendien gaat uw deurdranger op deze manier langer mee.

Neem contact op voor al uw deuroplossingen

Naast deurdrangers, kunt u bij dormakaba in Dodewaard, vlak bij Nijmegen, terecht voor automatische deuren, elektrische toegang en beveiligings- en draaideuren. Hierdoor bieden zij een totaalpakket voor de beveiliging van uw kantoorgebouw. Neem contact op met de specialisten van dit bedrijf zodat zij u een persoonlijk advies kunnen bieden. Door een oplossing op maat heeft u snel geen last meer van openstaande deuren, tocht en lawaai. U vindt de contactgegevens op de website.

https://www.dormakaba.com/nl-nl