Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijk

Waar kunt u LED-lampen kopen?

Hoewel LED lampen steeds gebruikelijker worden, kunnen ze nog steeds lastig te vinden zijn in winkels. Er zijn echter een paar verschillende plaatsen waar u kunt kijken om de perfecte LED-lamp voor uw behoeften te vinden. Een optie is om online retailers te controleren. Veel online winkels verkopen nu LED-lampen en je kunt vaak een brede selectie van verschillende soorten en stijlen vinden om uit te kiezen. Een andere optie is om uw plaatselijke ijzerhandel te bezoeken. Veel bouwmarkten hebben nu led-lampen op voorraad, en het personeel kan u meestal helpen om de juiste lamp voor uw behoeften te vinden. Vergeet ten slotte de speciale verlichting winkels niet. Deze winkels verkopen meestal een reeks verschillende soorten gloeilampen, waaronder LED’s, dus u zult zeker vinden wat u zoekt. Met een beetje moeite zou je de perfecte LED-lamp voor thuis of op kantoor moeten kunnen vinden.

Verschillende soorten led-lampen

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten LED lampen op de markt. Het meest voorkomende type LED-lamp is de A-vormige gloeilamp, die veel wordt gebruikt in tafellampen en vloerlampen. Deze lampen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waaronder wit, blauw, groen, rood en geel. LED-lampen zijn er ook in bolvormige en kandelaber vormige lampen. Bolvormige lampen worden vaak gebruikt in hanglampen en kroonluchters, terwijl kandelaar vormige lampen meestal worden gebruikt in inbouw verlichtingsarmaturen. LED-lampen zijn ook verkrijgbaar in Floodlight- en Spotlight-stijlen. Floodlight-LED’s worden vaak gebruikt om buitenruimtes zoals opritten en voetpaden te verlichten, terwijl Spotlight-LED’s vaak worden gebruikt om kunstwerken of architectuur te accentueren.

Hoe kunt u LED-lampen installeren?

Het installeren van LED-lampen is een eenvoudig en duidelijk proces dat binnen enkele minuten kan worden voltooid. Bepaal eerst het type lamp dat u nodig heeft voor uw armaturen. Schakel vervolgens de stroom naar het armatuur uit en schroef de oude lampen los. Pas op dat u de nieuwe lampen niet met uw vingers aanraakt, omdat ze hierdoor voortijdig kunnen doorbranden. Schroef de nieuwe lampen erin en schakel de stroom in. Mogelijk moet u ze een paar seconden laten opwarmen voordat ze de volledige helderheid bereiken. Tot slot, leun achterover en geniet van uw nieuwe LED-verlichting!