Zakelijk Brabant
Image default
Aanbiedingen

Verras jouw gasten met een Rainbow cake!

Ben je binnenkort jarig en wil je jouw gasten verassen met een lekkere traktatie? Dan kun je een Rainbow cake maken. Dit is een taart die is opgebouwd uit verschillende lagen cake in de kleuren van de regenboog. Klinkt dit als een feestje en ben je benieuwd hoe je dit kunt maken? Lees dan verder en kom erachter!

 

Wat is een Rainbow cake?

Een Rainbow cake is een taart die gemaakt is van lagen cake. Er worden twee cakes gebakken in een springvorm en elke cake wordt vervolgens horizontaal in drie delen gesneden. Uiteindelijk heb je zes cakelagen van dezelfde dikte. Tussen deze lagen zitten vullingen in verschillende kleuren. De vulling bestaat uit boter crème. De boter crème wordt met behulp van kleurstof gekleurd in de kleuren van de regenboog. Wanneer je de taart opensnijdt komt er dus een regenboog tevoorschijn. 

 

De benodigdheden

Om te beginnen heb je een mix nodig voor cake. Hier moeten eieren, boter en water aan toegevoegd worden. Voor de vulling heb je boter crème en kleurstoffen nodig. Naast de ingrediënten is het handig om een maatbeker, een mixer, een beslagkom, een springvorm en een pannenlikker in huis te hebben. Als je geen mixer hebt, kun je ook een garde gebruiken om het beslag te mixen. 

 

De recepten 

Ben je enthousiast geworden over de Rainbow cake en ben je benieuwd hoe je deze precies maakt? Neem dan een kijkje op de website van Baktotaal Bouwhuis en ontdek het recept. Naast deze Rainbow cake, zijn er allerlei andere lekkere recepten die je kunt maken voor een verjaardag. Ook de ingrediënten bestel je makkelijk en snel op de website, zo kun je de volgende dag gelijk aan de slag met de taart. Heb je een vraag over een recept? Dan kun je contact opnemen en je laten helpen.

https://www.bouwhuis.com/