Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijk

Goederen transporteren naar jouw winkel doe je met winkeldistributie! Dit zijn de mogelijkheden:

Als winkel heb je helaas niet altijd de luxe van een groot pakhuis. Dit is toch eerder weggelegd voor de grote winkelketens zoals een Ikea of H&M, maar waarschijnlijk niet voor jouw winkeltje in de stad en al helemaal niet voor je online webshop. De winkeldistributie, of je E-commerce logistiek kan dan ook best wel een groot probleem zijn. Deze problemen hebben dan vooral te maken, ten eerste met de opslagcapaciteit. Als je niet genoeg spullen kan opslaan, kun je steeds maar weinig op voorraad hebben waardoor je moeilijk kan groeien als onderneming. Maar daarnaast kun je ook problemen krijgen met de bevoorrading van je winkel, iets dat je absoluut wilt voorkomen. Het kan dan ook helpen om je winkeldistributie of E-commerce logistiek uit te besteden aan een externe partner. Het inhuren van een gespecialiseerd bedrijf zoals Jan de Rijk Logistics heeft een aantal voordelen. In dit artikel vertellen we je er iets meer over. 

De voordelen

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van je winkeldistributie en E-commerce logistiek. Ten eerste beschikken bedrijven als Jan de Rijk logistics vaak over veel opslagruimte in de vorm van grote pakhuizen. Hier kan jouw bedrijf goed gebruik van maken. Een grotere opslagplek zorgt ervoor dat je altijd genoeg voorraad hebt en je winkel dus nooit halfvol zit. 

Maar meer opslagruimte is niet het enige voordeel. Logistiek bedrijven hebben vaak ook hun eigen vervoerdiensten. Deze maken gebruik van professionele vervoerders die zorgen dat jouw producten altijd op tijd bij je winkel aankomen. Het inschakelen van een bedrijf als Jan de Rijk Logistics zorgt er dus niet alleen voor dat je genoeg producten kan opslaan maar ook dat, mocht je ze nodig hebben, je ze gemakkelijk en snel bij je winkel hebt. Zo kun jij je helemaal gaan richten waar je winkel om draait, namelijk het verkopen.