Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijk

Dozen kopen voor kerstpakketten

De feestdagen komen er weer aan, wat betekent dat het tijd wordt voor de kerstpakketten. Aan het einde van het jaar is het een mooi moment om je werknemers te bedanken voor hun inzet en resultaten. Veel bedrijven kiezen ervoor om tijdens de feestdagen een kerstpakket mee te geven aan hun werknemers. Zo kun je je dankbaarheid niet alleen door middel van woorden laten zien, maar ook door ze iets tastbaars te geven. Zo’n kerstpakket kun je al samengesteld aanschaffen, maar het zelf samenstellen is natuurlijk veel leuker.

 

Wat hoort er allemaal in een kerstpakket?

Alvorens je de producten kiest die je in het pakket wil doen, begin je bij de juiste dozen kopen. Wil je jouw werknemers een groot pakket geven, of juist wat kleiner? Als je ze een cadeaubon wil geven, heb je bijvoorbeeld ook geen grote doos nodig. Het bepalen van de verpakking is dus de eerste stap.

Vervolgens is het tijd om te kiezen wat je daadwerkelijk in het pakket wil doen. De beste tip die we kunnen geven, is om het persoonlijk te maken. Je wil iemand met bepaalde allergieën bijvoorbeeld niet iets geven waar hetgeen in verwerkt zit waar ze allergisch voor zijn. Daarnaast wil je aan vrouwen bijvoorbeeld andere doucheproducten geven dan aan mannen. Ook kun je rekening houden met of je werknemers kinderen hebben en dan iets leuks voor de kinderen erbij doen. Het geven van een cadeaubon voor een activiteit of een etentje doet het ook altijd goed. Zo geef je de werknemers echt een ervaring in plaats van enkel een product.