Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijk

De voordelen van een bubbelenvelop

Het verzenden van producten in de juiste verpakking is essentieel om te voorkomen dat ze beschadigd raken of kapot gaan. De producten moeten natuurlijk heel en in orde bij de ontvanger aankomen. Voor relatief kleine producten kun je hiervoor het beste een bubbelenvelop Easypack gebruiken. Dit wordt ook wel een luchtkussenenvelop genoemd. In een bubbelenvelop kun je bijvoorbeeld sieraden of schrijfwaren verzenden.

 

Beschermd tegen krassen, vallen en stoten

De bubbelenvelop Easypack zorgt voor een beschermlaag binnen de envelop. Hierdoor zal het product beschermd zijn tegen krassen, stoten en vallen. Een ander voordeel van het gebruiken van een envelop om kleine producten in te verzenden, zijn de kosten. Voor een brievenbuspakketje hoef je zowel als zender als ontvanger minder geld te betalen.

 

Voordelen envelop

Bovendien past het pakketje dus door de brievenbus, waardoor de ontvanger niet thuis hoeft te zijn voor het aannemen van het pakketje. Dit scheelt voor de pakketbezorger natuurlijk moeite wanneer de ontvanger niet thuis is, maar ook voor de ontvanger omdat diegene het pakketje niet ergens op hoeft te halen.

Bubbelenveloppen zijn in grote aantallen in te kopen. Hoe meer je er koopt, des te meer korting je vaker krijgt. De maximale afmeting van brievenbuspost is 38 x 26,5 x 3,2 centimeter. Let hier dus op bij het bestellen van de enveloppen.