Zakelijk Brabant
Financieel

Er komt geen geld binnen

Ik zit te wachten op een hele grote klant die zijn rekeningen niet wil of kan betalen. Ik ben dus van plan op diegene even achter zijn kont aan te zitten en dat ik hem even blijf herinneren dat die zijn geld even moet betalen. Ik ga er dan vanuit dat dit gaat werken maar eerlijk gezegd ben ik er toch een beetje bang voor dat ik een incassobureau moet gaan inschakelen. Dat is op het moment wel het laatste wat ik wil omdat ik deze klant niet kwijt wil raken. Ik blijf het dus proberen tot het echt niet lukt en anders ben ik genoodzaakt om een andere maatregel te nemen.

Incassobureau inschakelen

Helaas hielp het niet dat ik de klant herinneringen bleef sturen. Ik ben nu van plan om een incassobureau in te schakelen zodat ik misschien tot wat eerder mijn geld zal ontvangen. Wel neem ik het risico nu dat ik de klant kwijt kan raken omdat zulke bedrijven meestal recht door zee zijn en respectloos de klant zullen behandelen. Ik ben dus op zoek naar een bedrijf dat met respect met de klant omgaat zodat ik mijn klantrelatie kan behouden. Nu moet ik op Google gaan zoeken naar een bedrijf en ik kwam al snel uit op een landingspagina van een bureau. Ik kwam namelijk op een landingspagina van Van Loon Incasso Advocaten. Op die pagina stond dat zij de klant met zo veel mogelijk respect proberen te behandelen om toch het geld te krijgen, maar de klantrelatie niet te verstoren en we vervolgens gewoon normaal verder kunnen ‘handelen’.

Toch het geld gekregen!

Ik ben erg blij dat ik het geld heb gekregen met dank aan Van Loon Incasso Advocaten! Zij hebben zoals ik hoopte de klant met respect behandeld en de klant wilde als die weer een beetje geld binnen had, meteen bij mij bestellen! Ik ben dus blij dat de relatie met mijn klant niet verstoord is en dat het bedrijf met respect heeft gewerkt.

Wil jij nou ook een incassobureau inschakelen? Kijk dan voor meer informatie op https://incassoadvocaten.nl/incassobureau-inschakelen/

Voor meer info :