Zakelijk Brabant
Image default
Electronica en Computers

Zakelijk en voordelig een Lenovo PC kopen

Zakelijk en voordelig een Lenovo PC kopen

De lenovo t5 is een zakelijke computer die je eventueel ook kunt gebruiken om te gamen. Echter zie je dat veel ondernemers hem ook gebruiken voor grafische oplossingen. Dit zie je dan vooral bij het bewerken van foto’s of video’s. Hiervoor heeft de computer niet alleen rekenkracht nodig, maar ook een goede videokaart. Hoe langer de video is die je wil maken, hoe meer hij zal vragen en dan kom je toch al snel uit bij een game PC. Tijd is geld en daarom willen ondernemers daar vaak ook wel in investeren. Bovendien is dit model regelmatig in de aanbieding, waarbij je honderden euro’s kunt besparen.

Lekker ontspannen met Minecraft in de pauze

Steeds meer zakelijke ondernemers kopen een game computer voor de ontspanning van hun medewerkers. Je stimuleert dan meer mensen om voor je te komen werken als je in de pauze ook echt lekker kunt ontspannen. Niet iedereen houdt van praten met zijn of haar collega’s en die willen dan ook op een andere manier ontspannen. Je kunt minecraft pc kopen voor je medewerkers, want dit is echt een super gave game. Hierbij kunnen ze hun eigen stad of dorp gaan bouwen. Bovendien kunnen ze die ook weer elke werkdag uitbreiden en daarom blijven ze het maar spelen en spelen. Echter ontspant het ook wel, want vaak leer je ook nieuwe mensen kennen via dit spel. Het spel is bijna 250 miljoen keer verkocht en ongeveer 130 tot 150 miljoen spelers spelen het spel vandaag de dag nog.

Wat heb je nodig om grafische programma’s te gebruiken?

Om grafische toepassingen te kunnen gebruiken op een optimale manier heb je echt wel een AMD Ryzen 5 of Intel Core i5 of hoger nodig. In dit voorbeeld heeft de Lenovo T5 een hexacore die net weer een stapje hoger is dan een quadcore processor. Dit betekent dat je een snelheid van 6x 3,9-4.4 GHz. Dit is erg hoog want normaliter zit het tussen de 2.5 en 3.9 Ghz maximaal bij een PC in deze prijsklasse. Daarnaast beschikt hij over 16 GB DDR4 geheugen, wat je eventueel later ook nog uit kunt breiden tot 128 GB. De NVIDIA GeForce GTX 1660 Super videokaart beschikt ook nog eens over 6 GB werkgeheugen voor de videokaart zelf. Hierdoor kunnen video’s beter renderen en je merkt echt minuten verschil in het produceren van een video of het bewerken van een foto.