Zakelijk Brabant
Image default
Electronica en Computers

Urenregistratie voor zzp’ers

Ben je zzp’er en op zoek naar een app om je uren te registreren? Werkt je Excel sheet niet meer of wordt het een beetje te onoverzichtelijk? Dan wordt het misschien wel tijd om gebruik te maken van een app die je uren bijhoudt. Met deze app heb jij altijd je uren bij de hand en kun je deze makkelijk onderscheiden per opdrachtgever. Op deze manier wordt het incasseren van de gewerkte uren een stuk makkelijker.

Houd je gewerkte uren bij!

Het is zo belangrijk, je wilt niet dat je meer uren aan het project besteed dan je had ingepland en daardoor je niet je vooraf afgesproken uurtarief behaald. Het bijhouden van je gewerkte uren per opdrachtgever is daarom zeer belangrijk en dit heeft daardoor ook een hoge prioriteit. Bovendien is een app veel overzichtelijker dan een Excel sheet en daardoor zal je dus minder snel fouten maken in uren registreren of uitbetaling van uren. Bovendien bieden sommige van deze apps een stopwatch modus aan die ervoor zorgt dat je uren op de seconde worden bijgehouden. Het enige wat jij dan hoeft te doen is je taak te selecteren, op start te klikken en op stop te klikken wanneer je klaar bent.

 

Wat kost een uren app

Urenregistratie programma’s voor grote bedrijven zijn niet goedkoop en kosten al snel bakken met geld. Complexe systemen, nauwkeurige aanpassingen en berekeningen zorgen voor hoge kosten bij ontwikkeling en onderhoud. Als zzp’er hoeft dit allemaal niet zo nauwkeurig of per taak apart afgesteld te zijn. Je bent namelijk de enige werkzaam in je bedrijf en daardoor hoeft er maar rekening te worden gehouden met een persoon, jij zelf. Urenregistratie zzp is daarom vaker gratis. Zo kun jij als zzp’er gratis en voor niks gebruik maken van urenregistratie via keeping. Meer informatie? Kijk dan eens op de website van Keeping waar je alles nog eens duidelijk wordt uitgelegd.

https://keeping.nl/urenregistratie-zzp