Zakelijk Brabant
Image default
Electronica en Computers

Digitale archivering is veilig en toegankelijk

Streeft u naar innovatie, dan is digitale archivering een volgende stap voor uw bedrijf. Nu we steeds meer op de computer werken, spreekt het voor zich dat ook het archief digitaliseert. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? En hoe zorgt u ervoor dat uw nieuwe digitale archief net zo veilig, betrouwbaar en duurzaam is als uw huidige papieren archief? Met de hulp van een specialistisch en ervaren archiveringsbedrijf als GMS is het opzetten van een archief in digitale vorm binnen de kortste keren gebeurd. Uw bedrijf profiteert direct van de vele voordelen van de allernieuwste digitaliseringsmogelijkheden.

Digitale archivering heeft de toekomst

Het is geen wonder dat steeds meer bedrijven hun administratie, hun dossiers, en ook hun archieven in digitale vorm laten omzetten. Digitale archivering is de oplossing van de toekomst. Het grote voordeel van werken in een digitale omgeving, is dat de informatie veel beter toegankelijk wordt. U en uw medewerkers hoeven niet langer in zware boeken of in rijen multomappen op zoek naar de pagina’s die u nodig heeft: de juiste informatie vindt u voortaan met een druk op de knop. Dat kan bovendien overal en altijd. Dankzij digitale archivering kunt u efficiënt aan de slag.

Laat u uw archief ook digitaliseren?

Onder ‘digitale archivering’ verstaan we veel meer dan alleen het inscannen van het huidige papieren archief. Het doel is immers om uw archief goed toegankelijk te maken, veiliger te maken, en duurzamer in te richten. Door uw archief op planmatige wijze te inventariseren en te scannen, gaat het digitaliseren snel en foutloos. Aan de hand van speciale software wordt de informatie op een handige en inzichtelijke wijze geordend, en voor de juiste personen toegankelijk gemaakt. Uw archief is daarmee niet alleen veiliger, maar ook beter te gebruiken. Daarmee slaat u een enorme efficiencyslag.

https://gmsnl.com