Zakelijk Brabant
Dienstverlening

Een eigen glossy: een origineel huwelijkscadeau!

Het peper- en zoutstel of het envelopje met geld als huwelijkscadeau zijn verleden tijd. Als je een huwelijkspaar écht iets origineels wil geven, kies dan voor een eigen glossy! Een eigen tijdschrift met foto’s, anekdotes en berichten van de gasten, kortom: een cadeau dat veel bij de bruid en bruidegom zal losmaken.

Natuurlijk kun je ook een glossy schenken aan bijvoorbeeld een 25-jarig jubileum huwelijk, waarbij de ontvangers weer even helemaal terug in de tijd kunnen gaan en bijzondere momenten op een unieke manier kunnen herbeleven.

Aan de slag!

Via onze website www.jilster.nl kunt u zelf, of samen, eenvoudig een origineel glossy samenstellen voor het huwelijkspaar. Je maakt een account bij ons aan en kan dan stap voor stap, bladzijde voor bladzijde, zelf je tijdschrift samenstellen. Op onze website vind je voorbeelden en ook een fijne handleiding die je precies uitlegt hoe je het tijdschrift in elkaar zet.

De cover is natuurlijk de blikvanger van je glossy. Een mooie foto van het bruidspaar zal gelijk de aandacht trekken en uitnodigen om verder te bladeren! Je kunt de glossy verder vullen met mooie herinneringen, foto’s, anekdotes, raadsels of quizzen over de bruid en bruidegom of persoonlijke berichten gericht aan het bruidspaar. Zo wordt iedere pagina persoonlijk en uniek!

Wanneer je helemaal tevreden bent met het eindproduct kun je het online delen of als papieren versie bestellen. Dit laatste is uiteraard het leukste als je daadwerkelijk van plan bent het als huwelijkscadeau te geven. Je betaalt bij ons pas als je een papieren versie van je glossy bestelt.

Het moment is daar van het huwelijkscadeau

Waarschijnlijk is er al veel plezier voorafgegaan aan het geven van jullie persoonlijke tijdschrift. Het maken ervan brengt namelijk vaak al veel herinneringen naar boven en zal hoogstwaarschijnlijk gepaard gaan met een lach en een traan.

Het geven blijft natuurlijk het leukst. De ontvangers van jullie glossy, het bruidspaar, zal ongetwijfeld verrast zijn door dit originele en persoonlijke cadeau. Je kunt de overhandiging van het tijdschrift overigens extra aankleden met een poster van de cover. Ook deze bestel je eenvoudig op onze website www.jilster.nl. Je kunt Jilster gratis uitproberen om te kijken of het iets voor jullie is.

Veel plezier bij het maken en geven van je eigen glossy!

Voor meer info :