Zakelijk Brabant
Image default
Bedrijven

Zoek je betaalbare tv en internet?

Oxxio is een bedrijf dat al jaren bekend is om de voordelige energielevering die de organisatie aanbiedt. Tegenwoordig is er echter bij Oxxio nog meer voordeel te halen, want het bedrijf biedt nu ook goedkope alles in 1 pakketten aan, zoals goedkoop internet tv bellen. Heb je reeds een energiepakket bij Oxxio, dan kun je ook nog genieten van een combivoordeel.

Wat zit in een Oxxio alles in 1 pakket inbegrepen?

In een alles in 1 pakket zit internet, televisie en telefonie inbegrepen. Een alles in 1 pakket kost maandelijks €48.45, maar in combinatie met een energiepakket betaal je voor je alles in 1 slechts €45.95. Ook kun je als combinatievoordeel in plaats van €2.50 korting op je abonnement een gratis Opnemen Pakket of een gratis Plus Pakket kiezen.

Internet bij Oxxio

Oxxio biedt internet aan via DSL of via glasvezel. Doe eerst de postcodecheck om te zien of glasvezel reeds in jouw regio aangeboden wordt. Bij een DSL internetverbinding worden bij Oxxio downloadsnelheden bereikt van 100 Megabit per seconde en uploadsnelheden van 10 Megabit per seconde. Bij glasvezel is de downloadsnelheid gelijk aan de uploadsnelheid en kun je kiezen uit snelheden van 50, 100, 200 of 500 Megabit per seconde.

Telefonie bij Oxxio

Het bellen met een vaste lijn is bij Oxxio eveneens voor een scherpe prijs. De beltarieven gelden per minuut en zijn inclusief btw. Hierbij geldt wel een standaard starttarief. Naar vaste en mobiele nummers bedragen deze kosten €0.10 per minuut, waarbij het starttarief ook €0.10 per gesprek is. De tarieven naar het buitenland zijn afhankelijk van twee factoren: welk land bel je en bel je naar een vast of mobiel nummer?

Televisie bij Oxxio

Interactieve televisie kijk je via het KPN netwerk. Onderweg kun je gebruikmaken van de iTV app van KPN, zodat je ook onderweg televisie kunt kijken. Bij interactieve televisie zijn inbegrepen: live pauzeren, begin gemist, terugkijken en On Demand televisie kijken. Bij On Demand zijn sommige films en series gratis. Voor andere series en films moet je extra betalen. Let wel op dat televisie kijken iets van je internetsnelheid af snoept. Voor HD televisie kijken, moet je rekening houden met circa 8 Megabit per seconde en voor een niet HD tv zal dit 4 Megabit per seconde zijn dat je internet trager wordt.

Altijd zorgeloos overstappen

Wanneer je overstapt naar Oxxio, zal het bedrijf altijd zorgen voor een soepele overstap. Aanmelden voor een alles in 1 abonnement bij Oxxio is met een klik van je muis gebeurd, waarna je meteen een bevestigingsmail ontvangt. Het huidige abonnement wat je hebt, zeg je op door gebruik te maken van Oxxio’s Opzeghulp of je meldt je aan bij de Overstapservice, waarbij Oxxio de hele afmelding voor je regelt. Een week, voordat je abonnement ingaat, ontvang je het installatiepakket en met behulp van de erbij geleverde instructies installeer je dit pakket eenvoudig zelf. Bij een glasvezelverbinding krijg je er altijd een gratis monteur bij, die helpt met de installatie. Stap je over van Ziggo, dan krijg je ook kosteloos een monteur erbij. Stap je van andere providers over, krijg je alleen een monteur tegen betaling.