Zakelijk Brabant
Image default
Bedrijven

Professional partners helpt jou aan je baan!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Daar helpen we bij Professional partners graag bij. Als je ooit vacature schuldhulpverlener, is de kans groot dat je bij ons terecht komt.

Iemand die schulden heeft en niet zelf in staat is deze af te lossen, kan schuldhulpverlening inschakelen. Dit kan onder meer via de afdeling Sociale Zaken van de gemeente en via het Juridisch Loket. Deze kunnen de schuldenaar in contact brengen met een betrouwbare, erkende schuldhulpverlener. Levert dit uiteindelijk niet voldoende op, dan kan de schuldenaar in het uiterste geval wettelijke schuldsanering aanvragen. Deze schuldsanering is geregeld via de Wsnp (Wet schuldsanering natuurlijke personen) en dient te worden aangevraagd via de rechtbank.

Bij Professional partners hebben we verscheidene vacatures. Ook als je dus vacatures gemeenten opzoekt, kan je bij ons terecht. Je kan verschillende redenen hebben om bij de gemeente te willen werken. Een reden is wellicht de meest voor de hand liggende reden. Wanneer je werkt voor een gemeente, voeg je direct iets toe aan de maatschappij. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van veel burgers. Jij kunt hun leven eenvoudiger maken en hebt invloed op de manier waarop zij zorg ontvangen, hoe ze wonen en uit welke scholen ze kunnen kiezen. Zeker na de decentralisatie is de verantwoordelijkheid voor- en de invloed op het dagelijks leven van de inwoners groot. Het werk wat je verricht als ambtenaar voor de gemeente doet er daarom wel degelijk toe. De reden van je werk is niet ‘geld verdienen’ maar ‘zorgen voor de burger’.

Maar we hebben nog meer vacatures voor je klaar staan. Kijk vooral op onze site om de verschillende vacatures in te zien. Als je hulp nodig hebt met het solliciteren, staan we bij Professional partners klaar voor jou. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je jou perfecte baantje vindt.

 

Voor meer info : https://professionalpartners.nl/