Zakelijk Brabant
Bedrijven

Het sterke systeem van de Nitrox

Uw hele huis beveiligen met behulp van 1 camera set of met een bewakingscamera? het is mogelijk met de camera set van Nitrox. Deze set is voor zien van alle gemakken voor u en het beveiligen van uw huis. Denk hierbij aan een systeem waarbij u uw eigen wifi netwerk niet hoeft te gebruiken. Deze set maakt het ook mogelijk om via een verbinding met uw laptop, Iphone, Ipad, Android of andere apparatuur, beelden af te spelen via het ingebouwde router systeem van de Nitrox IP camera set.

Ideaal, zo kunt u het gebruik van deze set noemen. De gehele set is zowel buiten als binnen beschikbaar. Hoe kan dit? Dit kan door middel van de waterbestendige bullets. Deze bullets geven de mogelijkheid om uw camera buiten te hangen. U kunt hierbij denken aan tussen bomen, aan de buitengevel, op uw terras, in de struiken. Alles wat u kunt bedenken kan met de IP camera.

Het systeem werkt met een uniek play en plug systeem. Door middel van dit systeem hoeft u niet moeilijk te doen met allerlei gegevens , draden en andere onnodige spullen. Het plug en play systeem maakt het mogelijk om het systeem binnen enkele minuten bij u thuis aan te sluiten.

Weer een ander voordeel is het systeem waarmee de monitor werkt. Er zit namelijk een ingebouwde router in het systeem, waardoor al uw camera’s aangesloten kunnen worden op een netwerk die niet aangesloten is op uw eigen netwerk. Deze optie is ideaal voor u, omdat uw internet thuis of op kantoor niet langzamer wordt.

De Online Camera Shop heeft voor u verschillende aanbiedingen. Nu is de gehele set van Nitrox voor u beschikbaar op de website voor maar liefst 649,-. Als u deze aankoop vandaag doet is de verzending slechtst drie tot zeven werkdagen. Daarnaast is er op de website ook een optie te vinden waarbij u het geheugen kunt uitbreiden met 1 TB. Hierdoor kunt u nog meer opnemen met de camera’s en bevat de gehele set nog meer geheugen..

Voor meer info : http://www.onlinecamerashop.nl