Zakelijk Brabant
Image default
Bedrijven

Een kantoorpand inrichten

Een nieuw kantoorpand inrichten kan soms best lastig zijn. Je moet namelijk rekening houden met aandachtspunten en eisen waaraan je kantoor moet voldoen. Daarnaast moet het interieur een afspiegeling zijn van het bedrijfsimago en stijl. Een kantoorruimte moet echter ook open aanvoelen en niet te druk zijn ingericht. Al deze factoren zorgen ervoor dat het nog een hele klus wordt voordat jij jouw kantoorpand hebt ingericht naar wens. Een externe partij kan dan goed van pas komen. Zij kunnen het werk uit handen nemen en de inrichting op zich nemen, op basis van jouw wensen.

 Als je toch liever zelf de overhand wilt houden, dan doe je er goed aan om online eens te zoeken naar kantoormeubelen. Op https://www.havic-kantoormeubelen.nl/ vind je een groot assortiment aan kantoormeubilair van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Je kunt het je zo gek niet bedenken of Havic kantoormeubelen heeft het in huis. Ook kun je bij Havic terecht voor advies op maat van hun interieurspecialisten. Zij helpen jou dan met de aanschaf van de juiste meubelstukken, het indelen van de kantoorruimtes en met de kleurstelling.

 

Ergonomische werkplekken creëren

Bij de aanschaf van kantoormeubilair doe je er goed aan om rekening te houden met de fysieke gezondheid van de medewerkers. Ergonomisch meubilair is ontworpen om zo min mogelijk last te krijgen van lichamelijke klachten. Denk hierbij aan stoelen met een goede zithoek of een verstelbaar bureau. Bekijk hier het ruime aanbod aan kantoormeubelen. Ergonomisch werken is echter niet alleen maar afhankelijk van kantoormeubilair. Ook de omgeving waarin je werkt moet optimaal zijn. Voldoende licht, genoeg frisse lucht en een aangename temperatuur zijn een aantal factoren die meespelen bij gezond werken. Ook zal het de productiviteit van je werknemers doen verhogen. Daarnaast kun je ook nog stilteruimtes creëren voor werknemers die een meeting hebben of die niet met achtergrondgeluiden kunnen werken.

Tot slot is het van belang om beweging te stimuleren onder je werknemers. 8 uur lang achter een computerscherm zitten is niet goed voor je lichaam. Creëer daarom zowel zit als sta werkplekken en motiveer je werknemers om elke dag een half uurtje te gaan wandelen. Om de kantoorruimte af te maken is het verstandig om een paar planten te plaatsen. Deze filteren de slechte stoffen uit de lucht en verbeteren de luchtkwaliteit. Zo ontstaat er een gezonde en productieve werkplek.