Zakelijk Brabant
Image default
Aanbiedingen

Welke gevelverlichting past het beste bij jou?

De keuze is reuze wat betreft de verschillende soorten gevelverlichting. Wij kunnen ons voorstellen dat jij geintresseerd bent in de verschillende soorten gevelverlichting, en nog belangrijker, dat jij graag wilt weten welke gevelverlichting bij jou past! Gevelverlichting komt namelijk niet alleen professioneel over, ze laten jouw gebouw ook goed opvallen. Zeker met de donkere wintermaanden op komst is passende gevelverlichting een perfecte mogelijkheid om jouw bedrijf te laten opvallen. Benieuwd welke soorten gevelverlichting er is? Lees dan verder!

Diverse lettersoorten

Gevelverlichting komt letterlijk in alle vormen en maten voor. Erg handig, zo is er vrijwel altijd gevelverlichting die past bij jouw bedrijf. Belangrijk is om iets te kiezen wat goed bij jouw bedrijf past. Hierdoor zorg jij ervoor dat jouw gebouw een professionele uitstraling krijgt. Handig is om na te denken wat voor soort gevelverlichting jij wil gebruiken. Wil jij bijvoorbeeld dat de verlichting door een interne of externe bron wordt verlicht? 

Doosletters

Een gemakkelijke manier van gevelverlichting is het gebruik van doosletters. Deze letters zijn op zichzelf verlicht, wat betekent dat er per letter licht wordt uitgestraald. Veel bedrijven kiezen ervoor om doosverlichting met de verlichting aan de voorkant te plaatsen. Ook is het mogelijk om doosverlichting aan te schaffen met het licht aan de achterkant, zo krijg jij een heel tof effect. Hierdoor lijkt het namelijk alsof de letters omringd worden door het licht.

Lightline letters

Bij lightline letters wordt er een soort van ‘koof’ boven de reclameletters gehangen. Doordat het licht bij lightline letters van boven komt, wordt er indirect licht gecreëerd. Dit geeft een heel tof effect, zowel in de avonduren als overdag. Daarnaast komt deze manier van lichtletters niet vaak voor, waardoor jij ook nog eens een erg originele manier van gevelverlichting op jouw gebouw krijgt!

Keuze gemaakt?

Het maken van een keuze is uiteraard niet zo makkelijk. Na het lezen van dit blog heb jij uiteraard al meer kennis over de verschillende soorten gevelverlichting, toch kan het nog moeilijk zijn om een keuze te maken. In dat geval kan het handig zijn om contact op te nemen met een adviseur, bijvoorbeeld met een van de adviseurs van Bosman Reklame.

https://www.bosmanreklame.com/