Zakelijk Brabant
Image default
Aanbiedingen

Plan een actief bedrijfsuitje bij deze groepsaccommodatie

Wilt u een actief bedrijfsuitje organiseren bij een leuke groepsaccommodatie midden in de natuur rondom Didam? Ontdek dan de mogelijkheden bij De Westernboerderij. U geniet hier samen met uw gezelschap van uiteenlopende leuke activiteiten, bijvoorbeeld quadrijden of handboogschieten. Het is erg leuk om de strijd met elkaar aan te gaan, niet alleen zorgt de competitieve natuur van mensen ervoor dat ze actief meedoen, maar het is ook nog eens goed voor de teambuilding. Uw collega’s leren elkaar tijdens een actief bedrijfsuitje beter kennen, waardoor zij op de werkvloer beter samen kunnen werken en elkaar aanvullen. Niet alleen komt dit de productiviteit ten goede, het zorgt ook voor een betere onderlinge relatie op de werkvloer. U realiseert dus een prettigere werkomgeving door een actief bedrijfsuitje te organiseren bij De Westernboerderij.

Besluit om ook te overnachten bij deze specialisten

Heeft u na een dag vol activiteiten nog niet genoeg van uw actief bedrijfsuitje? Besluit dan om deze te verlengen door te overnachten bij deze groepsaccommodatie in Didam. U slaapt samen met uw collega’s in een tipi die van alle gemakken is voorzien. U overnacht in dit geval midden in de natuur, vandaar dat u ’s avonds nog kunt genieten van een prachtig kampvuur in het maanlicht. Het is dan ook de perfecte manier om uw bedrijfsuitje af te sluiten. Na de overnachting geniet u van een heerlijk ontbijt en sluit u de dag af. U en uw collega’s hebben dan weer genoeg energie om aan de slag te gaan en uw bedrijfsdoelen te behalen.

Reserveer direct een overnachting

Bent u enthousiast en wilt u een actief bedrijfsuitje organiseren bij deze groepsaccommodatie in Didam? Neem dan gerust contact op met deze specialisten en kies een datum. Gebruik hiervoor de contactgegevens op hun website. Deze specialisten verwelkomen u en uw collega’s graag bij hun op locatie.