Zakelijk Brabant
Image default
Aanbiedingen

LED downlights: don’t LED the sunLIGHT go DOWN on me

LED downlights: don’t LED the sunLIGHT go DOWN on me

Zie je wat wij daar hebben gedaan? We hebben een leuke variant gemaakt op het welbekende liedje “Don’t let the sun go down on me” van Elton John en George Michael. Dit liedje gaat over iemand die in de steek wordt gelaten en smeekt om niet afgewezen te worden, want dat zou betekenen dat de zon voorgoed onder zou gaan. Gelukkig heb je met LED downlights wél altijd licht. En wat voor een licht! LED downlights kunnen zowel letterlijk als figuurlijk voor wat licht in jouw leven zorgen. Vooral tijdens de donkere wintermaanden voelen veel mensen zich somber en neerslachtig. De dagen zijn korter en de nachten kunnen erg lang aanvoelen. Door de lampen aan te doen of gezellige kaarsjes aan te steken kun je jouw humeur een positiviteit boost geven. Probeer het zelf!

Wat zijn LED downlights?

LED downlights mogen veel weg hebben van LED spotjes, ze zijn toch wel degelijk anders. LED downlights geven een mooi zacht licht. Het licht van deze lampen is vaak net wat minder fel dan het licht dat van LED spotjes afkomstig is. Hoewel LED downlights ook in opbouw variant te koop zijn worden ze negen van de tien keer in het plafond ingebouwd. LED downlights zijn te verkrijgen in de meest gangbare wit licht tinten, zoals koud wit, warm wit of helder wit licht. Ook RGB+CCT lampen zijn echter mogelijk. Deze lampen kun je naast wit licht ook door middel van een afstandsbediening instellen in de volgende kleuren: rood, groen en blauw. Het mooie van LED downlights is dat ze passen in ieder interieur.

Waarom zou ik moeten kiezen voor LED lampen?

Veel mensen zijn inmiddels al overtuigd van de vele voordelen van LED lampen ten opzichte van meer traditionele en energievretende halogeen- en gloeilampen. Deze laatstgenoemde lampen worden niet voor niets energievreters genoemd. Slechts tien procent van alle energie wordt daadwerkelijk omgezet in licht. De overige 90 procent gaat op aan het produceren van warmte. Bij LED lampen liggen de percentages precies omgekeerd. LED lampen hebben dan ook een veel hogere energie-efficiëntie, waardoor ze een hoop geld kunnen besparen. Vooral nu de energieprijzen alsmaar hoger worden. Naast LED downlights vind je op ledlichtstunter.nl ook nog andere soorten LED verlichting. Neem een kijkje!

https://www.ledlichtstunter.nl/Led-downlights