Zakelijk Brabant
Image default
Aanbiedingen

HBO Max Originals

HBO Max Originals

HBO Max is de thuisbasis van een verscheidenheid aan nieuwe en exclusieve originele programma’s die nergens anders te vinden zijn. Van baanbrekende series en documentaires tot iconische favorieten zoals Peacemaker en Hacks, er is voor elk wat wils op HBO Max.

 

Hier is een blik op enkele van de meest spraakmakende HBO Max Originals:

The Lives of College Girls:

The Lives of College Girls is een serie die de levens volgt van vier meisjes met verschillende achtergronden die samen naar de universiteit gaan. De show behandelt de verschillende uitdagingen en avonturen waarmee ze worden geconfronteerd terwijl ze hun seksualiteit verkennen en meer over zichzelf ontdekken. Hoewel de behandelde onderwerpen niet per se nieuw of baanbrekend zijn, behandelt de show ze met zorg en gevoeligheid, waardoor het een plezierig en herkenbaar horloge is voor het publiek.

Peacemaker:

Deze show gaat helemaal over de belachelijkheid van het personage Peacemaker, van zijn overdreven patriottische kostuum tot zijn slogan “Ik koester vrede met heel mijn hart.” De serie zit vol met humor en actie, en John Cena heeft duidelijk veel plezier in het spelen van de rol. Hoewel de show zichzelf niet al te serieus neemt, weet het toch een meeslepend verhaal te vertellen.

Hacks:

Hacks volgt het verhaal van Ava, een jonge schrijfster die naam probeert te maken in de comedywereld, terwijl ze een baan aanneemt om materiaal te schrijven voor Deborah, een ervaren striptekenaar. Hoewel ze elkaars tegenpolen zijn, vormen de twee vrouwen een onwaarschijnlijke band als ze zich realiseren hoe vergelijkbaar ze eigenlijk zijn. De serie speelt Jean Smart als Deborah en Hannah Einbinder als Ava en is een grappige en ontroerende blik op twee vrouwen die worstelen om hun weg te vinden in een competitieve industrie.

Raised by Wolves:

deze verbluffende nieuwe serie van HBO Max speelt zich af in een wereld waar mensen op een andere planeet zijn geland nadat hun eigen door oorlog verscheurde planeet is vernietigd. De show volgt twee facties van overlevenden terwijl ze proberen een nieuw leven op te bouwen en erachter te komen wat er is gebeurd met de andere mensen die voor hen op de planeet zijn geland. Met een geweldig productieontwerp en sterke karakters is deze show een must-see voor sci-fi-fans.

Doom Patrol:

The CW’s Doom Patrol is een unieke mix van komedie, tragedie en superheldenactie die het onderscheidt van andere shows in het genre. De personages zijn allemaal interessant en goed geacteerd, waarbij elk iets anders op tafel brengt. De show is ook bereid om te experimenteren met zijn toon en aanpak, waardoor het een van de meest innovatieve en plezierige superheldenshows op tv is op dit moment.