Zakelijk Brabant
Image default
Aanbiedingen

Geef inbrekers geen kans, sluit je pand goed af

M&C Cilindersloten

M&C staat voor kwaliteit. Als je een cilinderslot zoekt wat niet snel en zonder geluid te maken te forceren is, kies dan voor een M&C cilinder. M&C Cilindersloten voldoen aan de keurmerken:

  • Politiekeurmerk veilig wonen
  • Stichting Kwaliteit Gevelgebouw
  • M&C

Lees in dit artikel hoe SKG te werk gaat, en dat een M&C cilinder met een SKG drie sterren keurmerk en gehard stalen brug, bijna niet te forceren is.

SKG drie sterren M&C cilinder

Het politiekeurmerk veilig wonen, is een prima norm. Maar als het echt op testen aankomt, dan is SKG beter. Het aantal sterren geeft aan hoeveel tijd een inbreker nodig heeft om een slot te forceren om een raam of deur te openen. Uit de test is gebleken dat een inbreker minimaal drie minuten werk heeft om een SKG twee sterren slot te openen. Als de deur of het raam dan ook nog een extra slot heeft, en dat kan een slot SKG met één ster zijn, dan is er zoveel werk om binnen te dringen in combinatie dat het veel geluid maakt, dat de inbreker niet binnen gaat dringen. De absolute topper van M&C cilindersloten is een slot met het SKG drie sterren keurmerk en gehard stalen brug. In feite is dat slot niet te forceren zonder langdurig geluid te maken. Het is voor de inbreker onmogelijk om de cilinder te breken of eruit te trekken.

Kies voor een M&C sluitplan

Het eerste advies is kiezen voor M&C cilindersloten met het SKG drie sterren keurmerk voor alle buitendeuren. Vooral als een deur niet in het zicht is, bijvoorbeeld een achterdeur en in de achtertuin is veel begroeiing waardoor de inbreker slecht gezien wordt, om vooral daar M&C cilindersloten te monteren met het SKG drie sterren keurmerk. Diezelfde deur ook voorzien van goede scharnieren met dievenklauwen zal de inbreker tegenhouden. Bekijk de website, en lees over de M&C cilindersloten en scharnieren van goede kwaliteit. Ga voor een sluitplan, en je kunt van huis gaan zonder jezelf zorgen te maken.

Naast het beveiligen van je woning met de juiste cilindersloten is het ook goed om te kijken naar een draadloos alarmsysteem. Een inbreker zal altijd direct zo snel als mogelijk vluchten na een signalering waarbij de sirenes af gaan. Ze hebben daarna geen controle meer over de situatie. Het grote voordeel is ook bij een draadloos alarmsysteem dat deze geen bedrading meer nodig heeft. hooguit de centrale maar alle verdere componenten zijn draadloos.

https://mc-cilinder.nl/product-categorie/specifieke-cilinder/cilinderslot/