Zakelijk Brabant
Image default
Aanbiedingen

Dit is waarom jij meerdere beeldschermen moet gebruiken op jouw werkplek!

Dit is waarom jij meerdere beeldschermen moet gebruiken op jouw werkplek!

Voor veel mensen lijkt het gebruik van meerdere beeldschermen soms wat overbodig of verwarrend, waar andere mensen hier een groot voorstander van zijn. Het is niet voor niets dat veel mensen meerdere beeldschermen gebruiken, maar wanneer je er nog niet helemaal over uit bent, is dit natuurlijk niet erg. Door middel van dit blog willen we je een aantal voordelen voorleggen die je gaat ervaren als je daadwerkelijk kiest voor een werkplek met meerdere beeldschermen. Mocht je hier dus nog over twijfelen, dan raden we je zeker aan om verder te lezen!

Een snelle switch

Allereerst is er het voordeel dat je snel van programma of tabblad kunt wijzigen door simpelweg naast je te kijken. Wij zitten momenteel dit blog te schrijven en kunnen ondertussen kijken naar de cryptomarkt via www.anycoindirect.eu. Zo kunnen we de koers van bepaalde coins in de gaten houden terwijl we jou kunnen informeren over zaken als deze.

Verhoogde concentratie

Door niet constant te hoeven zoeken waar je ook alweer gebleven was in het programma waarin je aan het werk was, behoud je een hogere concentratie. Door simpelweg naast je huidige beeldscherm te kunnen kijken en direct verder te kunnen gaan met waar je mee bezig was, verspil je vooral geen tijd met het zoeken naar informatie die je allang gezien en waarschijnlijk ook verwerkt hebt!

Professionele look

Last but not least: je werkplek oogt met een aantal beeldschermen een stuk professioneler en serieuzer dan met één beeldscherm of bijvoorbeeld één laptop. Mocht je er zelf dus niet heel veel waarde aan hechten, kies dan voor datgene wat je uitstraalt richting klanten, gasten, collega’s en bijvoorbeeld je werkgever!

 

https://anycoindirect.eu/nl