Zakelijk Brabant
Image default
Aanbiedingen

Design en basis met een Dyson V10

Altijd al een Dyson stofzuiger gewild, maar vind je de prijzen te hoog? Overweeg dan eens de Dyson V10 stofzuiger. Daarmee haal je de essentiële aspecten voor een stofzuiger in huis, maar dan wel in de vorm van een Dyson. Met Dyson aanbiedingen wordt dit nog betaalbaarder. De Dyson V10 stofzuiger is voorzien van de innovatieve technologie die je kunt verwachten van een Dyson en is uiteraard ook vormgegeven in het herkenbare design dat hoort bij de snoerloze Dyson stofzuigers. Met een Dyson V10 stofzuiger haal je niet onnodig veel opzetstukken in huis. Je krijgt gewoon wat je nodig hebt om te kunnen stofzuigen, met alle voordelen van de Dyson.

Snoerloze Dyson

Dyson is bekend om haar ontwerp, waar het snoerloze een onderdeel van is. Dat betekent dat een Dyson V10 stofzuiger met een batterij werkt. Die batterij is goed voor een uur lang stofzuigen. Als de batterij leeg raakt, blijft de stofzuiger even krachtig zuigen. Als de batterij leeg is, moet deze wel opgeladen worden. Dat duurt 3,5 uur, daarna is deze weer volledig vol en weer goed voor een uur stofzuigen. Het voordeel van de snoerloze stofzuiger is dat je niet beperkt bent in je bewegingen. Je hebt geen snoer om rekening mee te houden, waardoor je elke hoek kunt bereiken, ook zonder je stekker over te plaatsen.

De zuigmonden van de Dyson V10

Bij een Dyson V10 stofzuiger horen twee zuigmonden. Dit zijn de direct aangedreven vloerzuigmond en de vloerzuigmond met zachte roller. Elke Dyson serie heeft een andere vloerzuigmond of zuigmonden in de basis. Daarnaast krijg je bij de Dyson V10 nog wat standaard accessoires, zoals een kierenzuiger. Meer is het niet, en meer heb je ook niet nodig om je huis mooi te zuigen.