Zakelijk Brabant
Image default
Aanbiedingen

De bedrijfsmakelaar in Twente met >20 jaar ervaring

Marcel Kon bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in de omgeving van Enschede, Hengelo of Almelo? Marcel Kon bedrijfsmakelaar heeft een uitstekende kennis van zaken in de Twentse vastgoed markt met meer dan 20 jaar ervaring. Regio Twente heeft meer dan een half miljoen inwoners en biedt veel kansen voor de vastgoed sector dankzij een sterk verbeterde infrastructuur, uitstekende verbinding met de rest van het land en uiteraard de nabijheid van de de Duitse markt. Hierdoor kom je gemakkelijk in de rest van Nederland én Europa!

20 jaar ervarin” />

Zoeken naar bedrijfshuisvesting

Marcel Kon bedrijfsmakelaar is gevestigd in zowel Enschede als Zwolle. Op onze website is altijd het nieuwste bedrijfsaanbod te zien van kantoorruimte, bedrijfsruimte, winkelruimte, zorgvastgoed en woningportefeuilles. Bent u als vastgoed investeerder of ondernemer op zoek naar iets nieuws, neem dan contact op met ons team en wij starten graag de zoektocht op basis van uw wensen en eisen. Vanwege onze uitvoerige kennis van de vastgoed markt in Twente kunnen wij heel gericht op zoek gaan en onze marktkennis voor u inzetten.

Bedrijfshuisvesting verkopen

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u huidige pand of kavel wenst te verkopen. Wij doen dit graag voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de juiste connecties in ingangen bij ondernemers in Oost-Nederland en daarbuiten. Indien u gebruik maakt van onze diensten profiteert u bovendien van een ijzersterk onderhandelingspositie omdat wij precies weten wat er al te koop is én kennis hebben van nieuwe ontwikkelingen. Een voorspoedige verkoop, eventueel stil, tegen de meest gunstige prijs is ons doel.

Erkende taxateurs voor verkoop en verhuur, aankoop en huur

Wilt u vastgoed of woning)en) verhuren of verkopen dan doet u er goed aan een deskundige waardebepaling te doen bij een erkende taxateur. Bij Marcel Kon makelaars beschikken we over de juiste papieren en staan onze taxateurs ook ingeschreven bij het NRVT-register Bedrijfsmatig Vastgoed én Bedrijfsmatig Vastgoed Groot Zakelijk. Dit geeft ook ons het recht om vastgoed met een waarde boven de €5,- mln te mogen taxeren.

Krijg vastgoed advies op maat

Zit u midden of in een mogelijk verkoop traject en zoekt u begeleiding. Ook dan kunnen wij u ondersteunen met complexe vastgoedvraagstukken. Zo hebben wij onder andere zeer veel ervaring met vastgoed in de zorg. Hier is specifieke kennis voor nodig die niet altijd aanwezig is bij andere bedrijfsvastgoed makelaars. Het is natuurlijk wel zo prettig om goed advies te krijgen als u een belangrijk besluit moet gaan nemen. Maak gerust een afspraak.

Blijf de hoogte van het nieuwste aanbod

Voor het nieuwste vastgoed aanbod kunt het beste onze website in de gaten houden of contact met ons team in Borne opnemen. Daar is ons vastgoed specialist dhr. Marcel Kon gevestigd die u alles kan vertellen over vastgoed. Neem hiervoor telefonisch contact op via 074 – 266 22 25 of stuur een mail naar info@marcel-kon.nl.

https://www.marcel-kon.nl/