Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wil je iemand interim HR-opdrachten laten oppakken?

Een medewerker gaat met zwangerschapsverlof en jij hebt iemand nodig voor de interim HR-opdrachten. Je kunt zelf op zoek naar een geschikte kandidaat, maar dat kan wel eens veel werk gaan zijn. Je moet een vacature opstellen. Je moet zorgen dat de vacature wordt gezien. Dan moet je nog de cv’s en motivaties doornemen. Daarna mag je luisteren naar meerdere sollicitatiegesprekken en mag je hopen dat daar de perfecte kandidaat tussen zit. Zo niet dan begin je het hele proces gewoon opnieuw.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Zodra je de perfecte kandidaat hebt gevonden, zijn de 4 maanden alweer bijna voorbij en komt de medewerker bijna weer terug. Je hebt alleen maar tijd verspilt aan het zoeken van een vervanging. Hierdoor was er niemand die de interim HR-opdrachten kon oppakken en loopt het bedrijf achter. Maar daar is iets op gevonden. Neem bijvoorbeeld Four Months in Hilversum. Zij zijn specialisten op het gebied van zwangerschapsvervanging en staan altijd voor je en jouw bedrijf klaar. Zij zorgen ervoor dat er iemand snel langskomt die professioneel de interim HR-opdrachten maakt.

Neem contact op voor meer informatie

Als bedrijf neem je contact op met een bedrijf zoals Four Months en zij zorgen ervoor dat er snel een vervanging komt. En dan niet zomaar een vervanging maar iemand die perfect past bij de sfeer van je bedrijf. Iemand die ervaring heeft en ook nog eens professioneel is. Iemand die zonder moeite bijvoorbeeld de interim HR-opdrachten behandelt. Four Months zorgt ervoor dat jij je niet bezig hoeft te houden met het proces van iemand inhuren. Zij doen dat allemaal voor je. Nog een voordeel is dat hun kandidaten allemaal weten wat de situatie is. Dan krijg je niet iemand die opeens verwacht na vier maanden een vast contact te krijgen. Het is super eenvoudig om gebruik te maken van een bedrijf als Four Months en jij hoeft je nergens zorgen over te maken.

https://fourmonths.nl/