Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijke dienstverlening

Gietvloer specialist in Breda

Ben jij net zoals velen anderen op zoek naar een goede partij die voor jou je nieuwe gietvloer kan leggen? Dan is Kleijn Coatings uit Breda zeker een partij om verder te onderzoeken. De gietvloer heeft de afgelopen jaren steeds meer populariteit gewonnen, zeker sinds de eerste entree zo’n 25 jaar geleden. Waar de gietvloer in de jaren ’90 nog enorm duur was en enkel besteed voor de rijken onder ons, is de vloer nu ook beschikbaar voor de mensen met een reguliere portefeuille.

Bij het uitzoeken en laten leggen van een gietvloer kan veel mis gaan, waardoor wij besloten contact op te nemen met Kleijn Coatings, een familiebedrijf uit Brabant, om een aantal do’s en dont’s te vragen. Eigenaar Kevin Kleijn gaf ons de volgende twee tips mee.

  1. Misschien vanzelfsprekend, maar de allerbelangrijkste vraag waar je ruim de tijd voor moet nemen: ‘Waar ben je naar op zoek?’. Een gietvloer is een prijzige vloer die je voor minimaal 15/20 jaar laat liggen om het rendabel te maken voor jezelf. Maak daarom niet de fout door te impulsief een vloer uit te kiezen. Je zal niet de eerste zijn die ervoor kiest een oranje of roze vloer met glitters te laten leggen om er vervolgens na twee jaar achter te komen dat ze toch liever een neutrale kleur gekozen zouden hebben. Je kan er dan natuurlijk voor kiezen om een nieuwe toplaag te laten leggen maar dat kost weer het nodige aan tijd en geld. Denk dus goed na over de kleur en het motief van je vloer. We adviseren vaak een neutrale kleur zoals grijs, wit, zwart of bruin te kiezen. Daarbinnen zijn natuurlijk veel variaties mogelijk.
  2. Kies voor een betrouwbare partij. Hiermee wil ik niet zeggen ‘kies ons’ haha. Wat ik hiermee bedoel te zeggen is dat het niet slim is om een kleine onbekende buitenlandse partij te kiezen die jouw vloer komt leggen. Vaak zijn deze partijen namelijk uitermate slecht in nazorg en heb je een probleem als er scheuren in je vloer komen en er geen garantie te verkrijgen is. We krijgen regelmatig de vraag of wij de schade, veroorzaakt door andere partijen, kunnen komen herstellen. Dit zijn onnodige kosten die je kan voorkomen door goed vooronderzoek te doen. Kijk goed naar de referenties/reviews van het bedrijf. Zie je dat ze een vloer gelegd hebben bij een restaurant of winkel, bel desnoods dit bedrijf op om te vragen hoe ze de samenwerking ervaren hebben. Better safe than sorry! šŸ˜‰