Een palletstelling kopen als efficiënte manier om pallets op te slaan

Het inrichten van uw magazijn wilt u uiteraard zo efficiënt mogelijk doen, zodat u de ruimte optimaal benut. Werkt u veel met pallets? Dan zijn er verschillende palletstellingen die een goede opslag garanderen. Bent u nog op zoek naar een gepaste oplossing voor uw opslagprobleem? Overweeg dan zeker om een palletstelling te kopen bij HKM in Waalwijk. Zij gaan graag voor u op zoek naar een palletstelling die bij u en uw opslagprobleem past.

Een echte specialist op het gebied van magazijninrichting

Als er een bedrijf is die weet hoe u uw magazijn zo efficiënt mogelijk kunt inrichten, is HKM het wel. Zij monteren en demonteren dagelijks alle mogelijke magazijnstellingen en zijn daarom perfect in staat om u te adviseren over de oplossing die het beste bij u past. Wilt u een palletstelling kopen, dan kiest u namelijk uit verschillende mogelijkheden. Maak bijvoorbeeld gebruik van het FiLo (First in Last out) principe door een inrijstelling te kopen. Of ga voor de opvolgende variant en bekijk de mogelijkheden van een push-back stelling of een doorrolstelling. De specialisten van dit bedrijf kunnen u uitstekend adviseren hierover. De meest gebruikelijke soort die zij aanbieden is de reguliere palletstelling. Van dit type stelling ontvangen zij wekelijks mooie gebruikte partijen binnen die op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar. Heeft u hier interesse in? Dan stellen zij graag voor u een offerte op met daarin een aanbieding voor palletstelling met nieuw materiaal. Deze passen ze precies aan op uw wensen en beschikbare ruimte!

Vraag om advies

Door de ervaring die HKM door de jaren heen heeft opgebouwd, hebben zij een uitgebreide kennis van het product. Daarnaast hebben ze een team samengesteld bestaande uit vakkundige specialisten. Wilt u graag advies over de in te richten ruimte of welk type het beste bij uw opslag past? Alvorens u een palletstelling gaat kopen vraagt u de specialisten eenvoudig om deskundig advies. Neem hiervoor telefonisch contact op.

https://www.magazijninrichter.nl/