Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijk

Waarom je gerust een instructievideo kunt laten maken

Een instructievideo laten maken is tegenwoordig voor veel bedrijven een uitkomst. In deze film kunnen belangrijke zaken naar voren komen. Tevens wordt dit op een heel andere manier verteld en kan met een begeleidend filmpje meer kracht geven. Vaak wanneer er een belangrijke mededeling gedaan moet worden en dit via de mail verzonden wordt, is de helft van de medewerkers het aan het einde van de week alweer vergeten waar het over ging. Of de kans dat een mail in de spam terecht komt is zeker ook aanwezig. Met een instructievideo, kan deze boodschap meerdere keren bekeken worden. Het document kan opgeslagen worden, of gemakkelijk bekeken worden.  

 

Instructie voor nieuwe medewerkers

Een instructievideo opnemen en hier de bepaalde werkzaamheden in bespreken. Dat is niet alleen voor nieuwe medewerkers een fijne oplossing. Zeker ook voor de mensen die al langere tijd werkzaam zijn, kan een instructievideo een opheldering zijn. 

Tocomfy is het bedrijf die kan helpen met het maken van een instructievideo. Maar ook voor webdesign, videografie en fotografie ben je hier aan het juiste adres. Vooral wanneer er een website gemaakt wordt gaan veel ondernemers op zoek naar mooie foto’s om deze erop te zetten. Tocomfy kan deze foto’s maken. Zo krijg je unieke en mooie foto’s die te gebruiken zijn om op de website te zetten.

 

Voordelen van een instructievideo

Niet alleen voor nieuwe medewerkers of klanten kan een intstructievideo verhelderend zijn. Ook voor bepaalde bedrijven is dit aan te raden. Denk bijvoorbeeld aan de klantenservice van een bepaald bedrijf. Vaak bellen mensen op met de vraag hoe een product werkt. Voor de medewerkers van de klantenservice kan dit best wel belastend zijn om uitleg te geven. Met het maken van een bedrijfsvideo kan dit opgelost worden.