Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijk

Verzendlabels voor jouw printer!

Ben jij opzoek naar de juiste PostNL labels? Dan ben je bij dit bedrijf aan het goede adres, door het brede assortiment vind je altijd de geschikte labels. Doordat ze labels aanbieden met de vereiste specificaties is het geschikt voor alle verzendt serviceproviders.

 

Verschillende varianten  

Dit bedrijf biedt niet alleen verzendlabels aan met de afmetingen 105mm x 148mm, ook vind je A4 PostNL verzendlabels op vellen met vier A6-labels op één vel! Afhankelijk van de vereisten produceert dit bedrijf labels zonder en met perforatie en natuurlijk in verschillende afmetingen en kleuren. 

Wil jij gaan beginnen met het verzenden van PostNL pakketten? Neem dan een kijkje bij de combinatiepakketten, bij dit pakket koop je een printer en de juiste labels die daarvoor geschikt zijn. 

Doordat er gebruikt wordt gemaakt van speciaal thermisch papier zijn er geen extra linnen nodig. Dit komt doordat er wordt afgedrukt met warmte. Je kunt ook kiezen voor de eco-kwaliteit, dit is een manier om het milieu te beschermen.

Duurzaamheid van het label is geen probleem, dankzij de hoge afdruksnelheid is deze technologie geschikt voor het afdrukken in de verzend sector. 

Of je nu weinig of veel labels nodig hebt, bij dit bedrijf kun je altijd bestellen zonder last te hebben van vervelende staffels. Bij de productie wordt er goed gekeken naar het milieu, maar ook naar snel en goedkoop leveren. 

Weet je helemaal niet welke verzendlabels je moet bestellen voor jouw printer? Neem gerust contact op met een van de werknemers, zij helpen je graag om de juiste keuze te maken.