Zakelijk Brabant
Zakelijk

Uw eigen webwinkel binnen handbereik

Magento webshop

Als u een webshop wilt beginnen, dan komt daar nog heel wat bij kijken. U dient bijvoorbeeld rekening te houden met de spelregels die door de overheid zijn opgesteld. Daarnaast moet u natuurlijk uiterst zorgvuldig omgaan met de vertrouwelijke persoonsgegevens van uw klanten. Bij Insect Reclame helpen wij u graag bij het opzetten van een hoogwaardige webwinkel. We doen dit met het succesvolle open source e-commerce pakket Magento. Dit pakket verschaft u ongekende mogelijkheden om online succesvol te ondernemen. De uitgebreide software is geschikt voor zowel kleine als grotere webshops. U kunt kleinschalig starten, want het pakket groeit gewoon met u mee. Met Magento haalt u de functionaliteit in huis die volledig is aan te passen aan uw eisen en wensen.

Het meest populaire webshop systeem van dit moment
Met een fraai ingerichte webwinkel bent u er nog niet helemaal. U wilt uw klanten toch ook het gemak bieden om hun aankopen online af te rekenen. Om dit te realiseren zijn er koppelingen nodig met de diverse betaalmethoden, uw boekhoudsysteem, voorraadbeheer en tal van andere functionaliteiten. Magento zelf biedt al ontzettend veel mogelijkheden, maar voor specifieke wensen zijn er ook nog eens talloze extensies beschikbaar. Omdat Magento open source is, heeft de ontwikkelaar volledig toegang tot de bronbestanden en kan de webwinkel geheel naar eigen idee worden vormgegeven.

Haal het maximale uit uw e-commerce software
Het pakket zit vol features die u helpen om uw marketinginstrumenten zo goed mogelijk in te zetten. U hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om gebruik te maken van e-mail marketing, cross- en upselling en kortingscoupons. Om uw webwinkel optimaal te exploiteren, is het van belang om het gedrag van uw klanten te kunnen bekijken. Het pakket biedt u de mogelijkheid om te achterhalen wanneer een klant voor het laatst heeft ingelogd. Maar ook de bestel-statistieken, de meest recente bestellingen en de inhoud van de winkelwagen kunnen in beeld worden gebracht. In Magento beheert u ook moeiteloos meerdere webwinkels tegelijk. Al uw producten, klanten en bestellingen overzichtelijk ondergebracht in één systeem. Dat scheelt u behoorlijk wat tijd en geld.

Optimaal scoren in Google
Magento is zoekmachine-vriendelijk opgebouwd, zodat uw producten of diensten goed scoren in Google. U hebt bovendien zelf de volledige controle over de metadata, de URL’s en de inhoud van uw webshop. Met deze gebruiksvriendelijke software beschikt u over alles wat u nodig hebt om online te ondernemen. Handige functies zoals tags, reviews en productvergelijking vergemakkelijken het koopproces van uw klanten. Bent u benieuwd wat uw best verkopende artikelen zijn? De rapporten van Magento verschaffen u snel een kijkje in uw verkopen en de meest bekeken producten. Dankzij deze heldere inzichten kunt u uw verkoopstrategie aanpassen wanneer u maar wilt. Of biedt uw klanten eens de mogelijkheid om hun mening te geven over uw webwinkel. Magento is beschikbaar in meerdere talen, verschillende valuta en het is mobiel toegankelijk.

Uw Magento partner ondersteunt het proces
Insect Reclame biedt u een hostingomgeving aan die volledig geoptimaliseerd is voor Magento. We verlenen u graag ondersteuning bij het realiseren van, of optimaliseren van uw webwinkel(s). En het blijft natuurlijk niet bij bouwen alleen. Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van e-commerce en onze uitgekiende marketingadviezen maken wij uw webwinkel tot een doorslaand succes. We vertellen u er graag nog veel meer over in een persoonlijk gesprek.

Voor meer info : http://insectreclame.eu/diensten/magento-webshop/