Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijk

Onvergetelijke vergaderlocatie in Brabant

Maak van elk vergadermoment een unieke ervaring

Een vergadering is iets wat snel ‘standaard’ kan worden. Eigenlijk wil elke facilitator interactie met een actief luisterend gezelschap. Een energierijke omgeving die zorgt voor Interactie, zonder dat je publiek wordt afgeleid is niet heel makkelijk te vinden. Deze vergaderlocatie in Brabant is een van de unieke plekken waar inspiratie en energie samenkomen: De Ruwenberg. Klinkt goed toch?

Landgoed De Ruwenberg

Op een prachtig landgoed van maarliefst 14ha grond bevindt zich De Ruwenberg. Dit is een Business hotel waar een vergadering pas echt tot leven komt en een onvergetelijke ervaring wordt. Bij binnenkomst is het al ontzettend gaaf om er te zijn, want je stapt door een echte en originele middeleeuwse entrée. Daarachter bevindt zich het Atrium met 4 verschillende vleugels die exclusief gebruikt kunnen worden. Elke vleugel bestaat uit 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een geheel eigen lounge gedeelte en terras. Elke vleugel heeft uitzicht op al het groen dat het landgoed je kan bieden.

Overnachten

Ben je van plan een meerdaagse vergadering of evenement te organiseren? Dan kunnen jij en je gasten neerstrijken in het comfortabele en rustige hotel. Hier lukt het zeker om een goede nachtrust te krijgen, om de volgende dag vol goede energie te beginnen. Bij een overnachting in het hotel kun je gebruik maken van de volgende faciliteiten: gratis Wi-Fi, indoor zwembad, sauna, fitness, indoor squashbaan, tennisbaan, beachvolley-balveld, driving race, golfbaan, bar, minibar en restaurant. 

Uniek vergaderen

Maar wat maakt een vergadering bij deze vergaderlocatie in Brabant dan zo uniek?

  • De groene prachtige omgeving. Tijdens de vergadering zal er niet veel afleiding zijn, maar ondertussen kunnen jij en de bezoekers van de vergadering wel genieten van de natuur. Een omgeving waar je veel nieuwe energie en frisse inspiratie uit kunt halen. Het geeft een gevoel van rust, maar ondertussen biedt het ook focus en concentratie.
  • Creatief culinair genieten. Iets wat De Ruwenberg ook zeker uniek maakt, is dat haar medewerkers graag meedenken over een culinaire invulling van je vergadermoment. Ze presenteren met trots het beste van het Brabantse land, Fairtrade- en biologische producenten. Een culinaire vergadering kan het volgende bevatten: BBQ/outdoor cooking, picknicklunch, zomerse snacks, high wine of high beer, salad shakers, lopend buffet, lunchbuffet, finger food of een 3-4 gangendiner.
  • Buiten vergaderen. Het is ook mogelijk om (met mooi weer) buiten een vergadering te houden. Zo krijgt iedereen voldoende frisse lucht binnen en genoeg vitamine D!
  • Verbindende teambuildingsactiviteiten. Wil je een vergadering uitbreiden met een teambuildingsactiviteit? Dit is ook zeker mogelijk bij De Ruwenberg. Deze vergaderlocatie biedt de volgende teambuildingsactiviteiten: rally, golfclinics, schapen drijven, boogschieten, drone workshop, schermen, varen en diverse sportactiviteiten (tennis, fitness, zwemmen, squashen, beachvolleybal).

Duurzaamheid

Iets wat De Ruwenberg ook uniek maakt is dat zij hand in hand gaat met natuur en omgeving. Deze vergaderlocatie in Brabant ligt niet alleen in een groenrijke omgeving, maar De Ruwenberg doet er ook zoveel mogelijk aan om deze te waarborgen en intact te houden. Sinds enige tijd mag deze vergaderlocatie in Brabant zich ook ‘’groen’’ noemen. Zij hebben het internationaal erkende ‘Green Key’ certificaat in ontvangst mogen nemen. Dit houdt in dat zij hun druk op het milieu zo laag mogelijk houden, maar wel de kwaliteit biedt die jij van hen mag verwachten.